keżor Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Udalo sie kupic lip lub duck spoiler, zwal jak zwal;) taki jest spas przy luźno leżącym muszę tylko usunąć miejsce pod znaczek saba Edytowane 11 Maja 2016 przez keżor
stanley Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Ten kolor ( chyba) z palety Subaru robi robotę Czarny z dużą ilością czerwonej perły ? jest to moje pierwsze auto w życiu dlatego zostanie ze mną na zawsze.
keżor Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 Ten kolor ( chyba) z palety Subaru robi robotę Czarny z dużą ilością czerwonej perły ? dokladnie tak i to subaru z 92roku taki piekny i zapomniany kolor
PiterA4 Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Auto odmienione pelny pozytyw,aleee widzi mi sie wiekszy naciag i negatyw :-D
kornetto Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Fajnie, że stanęło na nogi Trzeba będzie się spocić, mój też poobijany Może niedługo odbiorę furmankę to dam Ci znać gdyż robi się niedaleko Ciebie.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi