Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AFN+] Keżorowóz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wiem, że stoi jak koza , no ale trudno , wybrałem komfort :decayed:

nowy zderzak czeka na lakier , także z przodu strzępy starego jeszcze :gwizdanie:

fotki robił Czester :good:

jak wpadnie do przodu zderzak i grill z RSa to chyba nie będzie źle ? :kox:

fbb46ce2cb326d65.jpg

2a8692ecf2189a5c.jpg

ae8a8187a1fe12ba.jpg

954d5e88a7da49e4.jpg

Opublikowano

Lampy tylne kozak :kox: tylko prawa rurka w wydechu troche krzywo albo mi sie wydaje :mysli:

Masz racje wydaje Ci się :decayed:

keżor no coś ty nie zmieniaj zderzaka ten jest mega :polew: A tak serio przód RS będzio miodzio ale widziałem tu na forum taki kolor z ciemnym dachem fajnie wygląda a do Ciebie by pasowało :good:

Opublikowano
  • Autor

Lampy tylne kozak :kox: tylko prawa rurka w wydechu troche krzywo albo mi sie wydaje :mysli:

Masz racje wydaje Ci się :decayed:

keżor no coś ty nie zmieniaj zderzaka ten jest mega :polew: A tak serio przód RS będzio miodzio ale widziałem tu na forum taki kolor z ciemnym dachem fajnie wygląda a do Ciebie by pasowało :good:

no a do rurek z FMICa i do FMICa sie nie przyczepił że krzywo :polew:

czarny dach będzie i czarne lusterka będą , no i czarne środki reflektórów jak już sie odważe (albo pośle Moskalowi :przebiegly: )

ale to jak oddam wkońcu auto do lakiernika :gwizdanie: teraz ten przedni zderzak wygląda jak w peżo 407 kupe :decayed:

Opublikowano

kezor auto masz posadzone na gwincie :mysli:

Opublikowano

wiem, że stoi jak koza , no ale trudno , wybrałem komfort :decayed:

nowy zderzak czeka na lakier , także z przodu strzępy starego jeszcze :gwizdanie:

fotki robił Czester :good:

jak wpadnie do przodu zderzak i grill z RSa to chyba nie będzie źle ? :kox:

fbb46ce2cb326d65.jpg

2a8692ecf2189a5c.jpg

ae8a8187a1fe12ba.jpg

954d5e88a7da49e4.jpg

siedzi chyba tak, jak u mnie teraz :wink4:, za***iście ta porszawa w czerni wygląda, jak założysz jeszcze pakiet RS to już całkiem :kox:, cofam moje słowa w których pisałem że na 17 bedzie kicha :good:

Opublikowano

ja ci dam krzywo! :baseball: ja to robiłem więc jest idealnie! :tongue4: :tongue4: :tongue4::wink4:

Keżor, fajnie wygląda na tych kołach mimo, że to 17 tylko. Ale za cholere nie pasują mi tam dekielki z audi ... :confused4:

Opublikowano

no dekielki koopa, od prosiaka musza byc :kox:

Opublikowano
  • Autor

ja ci dam krzywo! :baseball: ja to robiłem więc jest idealnie! :tongue4: :tongue4: :tongue4::wink4:

Keżor, fajnie wygląda na tych kołach mimo, że to 17 tylko. Ale za cholere nie pasują mi tam dekielki z audi ... :confused4:

no ten wydech jest za wysoko , coś sie ponaciągało i mi stuka w dokładke , a jak sie przyjżałem to odrobine przytopiło już , ale za daleko mam , żeby do Ciebie jechać na przespawanie tego , także musze kajś tu podjechać ... nie wiem czemu sie przesuneło :/ jak wyjeżdżałem od Ciebie to było idealnie :gwizdanie:

a co do dekielków , to weź mi znajdź czarne dekle z porsche do felg RH , to jesteś kozak :gwizdanie:

cofam moje słowa w których pisałem że na 17 bedzie kicha

no cipeczki mają 9" , także to robi całą robote :kox:

nom , gwint RH , skręcony na połowe wysokości :decayed: na jakąś impreze samochodową skręce sobie go na sam dół i sie przylansuje może i sprawdze ile jeszcze mm zostało w razie co :kox:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 21:53_________________________________________________http://www.allegro.pl/item1069215849_naklejka_porsche_rh_bbs_rs_rc_rm_na_dekielek_60mm.html może takie coś ? czy będzie lypa ? :mysli:
Opublikowano

no ten wydech jest za wysoko , coś sie ponaciągało i mi stuka w dokładke , a jak sie przyjżałem to odrobine przytopiło już , ale za daleko mam , żeby do Ciebie jechać na przespawanie tego , także musze kajś tu podjechać ... nie wiem czemu sie przesuneło :/ jak wyjeżdżałem od Ciebie to było idealnie :gwizdanie:

a co do dekielków , to weź mi znajdź czarne dekle z porsche do felg RH , to jesteś kozak :gwizdanie:

cofam moje słowa w których pisałem że na 17 bedzie kicha

no cipeczki mają 9" , także to robie całą robote :kox:

nom , gwint RH , skręcony na połowe wysokości :decayed: na jakąś impreze samochodową skręce sobie go na sam dół i sie przylansuje może i sprawdze ile jeszcze mm zostało w razie co :kox:

no u mnie tez stoi w połowie gwintu :wink4:, i na nastepny sezon bede sie zblizal do Twojej szerokości

Opublikowano

Może przygrzmociłeś wydechem w coś?

Odnośnie dekielków: sam właśnie chciałem zaproponować naklejki, ale szukałbym 3d - tzn te wypukłe, choć te co pokazałeś taniutkie są więc można z ciekawości spróbować. :good:

Opublikowano

Kezor bierz te naklejki co wkleiłeś, bedzie dobrze :wink4:

Opublikowano

kezor juz lepiej zaklej czyms bez zadnego emblematu, tzn cala czarna naklejka, bo te od porsze tez beda dziwnie wygladac na audi :decayed:

Opublikowano

kezor juz lepiej zaklej czyms bez zadnego emblematu, tzn cala czarna naklejka, bo te od porsze tez beda dziwnie wygladac na audi :decayed:

a tam... pierrrrdoly opowiadasz :przebiegly:

Opublikowano

a tam... pierrrrdoly opowiadasz :przebiegly:

własnie ze bedzie :kox:

Opublikowano

niech zamowi i zalozy te od prosiaka to ocenimy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

albo w katowicach jak sie jedzie na mikolow po prawej stronie.

Gawrońscy :wink4: kilometr od mojego domu :gwizdanie: a nie ma kedy zajechać :confused4:

a dekle zostawie tak jak są, naklejka mi sie jakoś nie widzi , dekli czarnych z porsche nie ma , także będzie OOOO i c**j :cwaniak1:

Opublikowano

albo w katowicach jak sie jedzie na mikolow po prawej stronie.

Gawrońscy :wink4: kilometr od mojego domu :gwizdanie: a nie ma kedy zajechać :confused4:

a dekle zostawie tak jak są, naklejka mi sie jakoś nie widzi , dekli czarnych z porsche nie ma , także będzie OOOO i ch***j :cwaniak1:

Twardy jest skubany :decayed:

Opublikowano

dekli czarnych z porsche nie ma

jak to nie ma ??!!

dsc0884.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ty masz fele RH ? czyli otwór pewnie ten sam :mysli: masz jakiś namiar na takie dekle ? :naughty:

Opublikowano

Kezor odpycha sie to cos? :decayed: