Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AFN+] Keżorowóz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kezor odpycha sie to cos? :decayed:

odrobinke :naughty:
Opublikowano

ogarnąłęś już silnik w full, co tam masz pochwal się :decayed:

Opublikowano

11 i 230? :kox:

Opublikowano
  • Autor

ogarnąłęś już silnik w full, co tam masz pochwal się :decayed:

11 i 230? :kox:

niestety jest praktycznie seria , po ostatniej awarii turbiny i różnych elementów silnika , dojrzałem do serii :gwizdanie:

ale już mi powoli brakuje mocy ;( tzn. jest turbo AWX , FMIC , brak kata , cały sztywny dolot i tyle , wtryski 0.216 sprzedałem i mam ori 0.205 , bo szukałem przyczyny wysrania sie turbiny dosłownie we wszystkim :gwizdanie:

ale może pod koniec wakacji wskoczy moja wymarzona pompa11 plus 0.230 , ale nie obiecuje :gwizdanie:

Keżor , to są moje dekle http://www.allegro.pl/item1069215849_naklejka_porsche_rh_bbs_rs_rc_rm_na_dekielek_60mm.html :decayed: , miałem jakieś paskudy i na nie nakleilem te naklejki , efekt znasz , :cool1:

a fajnie to na felgach wygląda ? nie widać , że to naklejka ? bo na zdjęciu wygląda fajnie :good:
Opublikowano

trzeba się naprawdę dobrze przyjrzeć , żeby skumac ze to naklejka :kox: :kox:

Opublikowano

po trupach do celu :yeah:

będzie dobrze, fura dojedzie do siebie :naughty:

Opublikowano

kezor no pokazal bys cos nowego w tym twojej furmance ;p jakies spy photo 2 ;p

Opublikowano
  • Autor

na 10tej stronie masz najnowsze foto , nowszych nie mam , a sie troche zmieniło już :kox:

ale nie na tyle , żeby robić fotki :decayed:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

czym obklejales lampy :kox:

Opublikowano
  • Autor

najdroższą folią do lamp z allegro :)

http://allegro.pl/folia-na-lampy-przyciemniajaca-do-lamp-tuning-i1406003860.html

tylko nie kupuj jak coś do lamp przednich , bo jest tak słaba , że w ogóle nie ma efektu przyciemnienia :gwizdanie:

a tak w ogóle to kto Ci pozwolił odkopać tak stary temat ? :decayed:

Opublikowano

http://allegro.pl/folia-na-lampy-przyciemniajaca-do-lamp-tuning-i1406003860.html

tylko nie kupuj jak coś do lamp przednich , bo jest tak słaba , że w ogóle nie ma efektu przyciemnienia :gwizdanie:

Keżor, a czemu przy wyświetlaniu Twoich fotek, trzeba się przyznać do pełnoletności :przebiegly:, ładne treści erotyczne umieszczasz na fotosiku :D

Opublikowano

a to co fura sprzedana czy jak? :decayed: wiosna niedlugo trzeba wietrzyc tamaty :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Keżor, a czemu przy wyświetlaniu Twoich fotek, trzeba się przyznać do pełnoletności :przebiegly:, ładne treści erotyczne umieszczasz na fotosiku :D

nie wiem , ktoś mnie musiał podpier****ć :polew: :polew:

musze zrobić porządek z pierwszym postem i przerzucić fotki z tego ciul****o fotosika na picasse ;)

no i porobić jakieś nowe ze zderzakiem i grillem z RS :decayed:

Opublikowano

no to na co czekasz? :decayed::kox: a z ta lampa to jak zrobiles nakleiles folie i wycinales nozykiem czy cus? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no to na co czekasz? :decayed::kox: a z ta lampa to jak zrobiles nakleiles folie i wycinales nozykiem czy cus? :decayed:

zderzak jest niepomalowany pod kolor , także troche lipa robić temu fotki :decayed:

dokłądnie tak jak mówisz , okleić lampe i ciąć nożykiem , na lampie są wyczuwalne takie tłoczenia , to da sie ciąć prosto ;)

zresztą zobaczysz sam :)

Opublikowano

zderzak jest niepomalowany pod kolor , także troche lipa robić temu fotki :decayed:

dokłądnie tak jak mówisz , okleić lampe i ciąć nożykiem , na lampie są wyczuwalne takie tłoczenia , to da sie ciąć prosto ;)

zresztą zobaczysz sam :)

Janusz rzuć jakimś fotkiem tych oklejonych lamp :wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Kezor a kiedy malniesz zderzak :)