Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AFN+] Keżorowóz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no jesli starzy Ci kupili fure, oplacaja ja i tankuja oraz serwisuja to sie nie dziwie :gwizdanie: :naughty::decayed:

no nie ukrywam , że to był prezent od rodziców za dostanie sie na studia :) mało 18tolatków stać na kupienie i opłacenie audi ;)

koła , fmic , turbo , audio i reszta w aucie to już moja wpompowana kasa , pot i serce , bo serwisuje go sam :wink4:

Opublikowano

Też bym tak chciał :naughty:, ja miałem 19 jak kupiłem za swoje :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nowy modzik

100_9517.JPG

ale niestety sie chyba nie doczekam na normalną pogode :thumbdown:

no i jeszcze zostało założyć czarną ramke do grilla i pomalować dach na czarno :decayed:

kratki i halo czekają na montaż w garażu , bo wcześniej była tylko przymiarka , a musze wymyślić jak halo zamocować na stałe :wink4:

jest: ma być:

100_9509.JPG100_9509a.jpg

Opublikowano

Ja bym dał znaczek srebrny :wink4: i będzie malyna z tym dachem :good:

Opublikowano

przy drugiej opcji lampy aż się proszą pomaluj pomaluj na czarno :naughty:

Opublikowano

uuuuu czarny dach :good:

u mnie wlasnie sie robi :decayed::polew:

ogolnie autko :oklaski:

Opublikowano

wydaje mi sie jakby zderzak odstawał z boku :cool1:

Opublikowano

ramke grilla zmien na czarna koniecznie. a znczek dalbym srebrny

Opublikowano

ramke grilla zmien na czarna koniecznie. a znczek dalbym srebrny

cały na czarny mat :cool1:

Opublikowano

cały czarny grill trąci kamei'em :no:

Opublikowano

a mi sie podoba czarny :wink4:

Ale nic nie pobije RSa na srebrnym wygląda zaje.....e :tongue4:

Opublikowano

Ale nic nie pobije RSa na srebrnym wygląda zaje.....e :tongue4:

:afro:

True! :decayed:

Opublikowano
  • Autor

znaczek raczej zostanie czarny , no i ramka też pójdzie w czarny kolor.

co so znaczka to sobie jeszcze zobacze ze srebrnym , ale to mały detal :decayed:

a zderzak odstaje troche , bo coś jest ze ślizgiem zdupcone :thumbdown:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 13:10_________________________________________________wypisałem wszystkie swoje mody jakie pamiętam w pierwszym poście :decayed: ciężko było sobie niektóre przypomniać

023c3a512d541eb8.jpg100_9508.JPG

bo troche sie auto zmieniło :polew:

Opublikowano

keżor nie uwazasz że ten zderzak stracił wymiar boczny wzgledem fabrycznego :shocked: jest zdecydowanie zwężony przy nadkolu, przez co załamuje sie linia łuku nadkola :confused4:

Opublikowano
  • Autor

keżor nie uwazasz że ten zderzak stracił wymiar boczny wzgledem fabrycznego :shocked: jest zdecydowanie zwężony przy nadkolu, przez co załamuje sie linia łuku nadkola :confused4:

nie rozumiem tego , ale to może i lepiej :decayed: wiem , że zderzak nie jest idealny jak RSowy ale wydałem już na niego tyle kasy , że zostanie aż sie rozpadnie :decayed:
Opublikowano

Chodzi mi o to ze wyglada jak by był wyciagniety ten zderzak zbyt do przodu, ale fizycznie nie jest bo widać przylega do blotnika dobrze

ke_or.jpg

to zaznaczone miejsce mi nie pasuje :cool1:

Opublikowano

teraz dokładke tylnego i próg musisz pomalować bo dziwnie wyglada :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Siema :) jako , że przez prawie dwa lata nic się nie działo z autem to trochę temat przycichł :grin:

plany miałem poważne dwa lata temu , chciałem malować dach na czarno by pasował do maski ;) no ale się nie udało , aczkolwiek coś z tego planu zostało :D uznałem , że nie ma co się szczypać i pomaluje nie tylko dach na czarno.

auto miało kilka małych mankamentów przez które odechciewało mi się przy nim nic robić takich jak ogniska korozji na tylnych błotnikach czy przy szybach , jakieś wgniotki itp. :facepalm:

DSC_0322.jpg

DSC_0323.jpg

DSC_0324.jpg

DSC_0325.jpg

DSC_0326.jpg

załóż szerokie koła mówili , będzie wyglądać super ! mówili ;/

DSC_0328.jpg

DSC_0329.jpg

załóż sobie CB mówili , będzie fajnie mówili ....

DSC_0330.jpg

DSC_0331.jpg

DSC_0333.jpg

DSC_0334.jpg

no i jak się okazało w czasie zdzierania lakieru , to niestety tył już był kiedyś naprawiany ;) myślałem , że to się tak skorodowało od kół 9x18" co kiedyś miałem. Jak widać to dobrze było to zrobione , bo auto mam od 2005 roku i dopiero gdzieś w 2011/12 zaczęły się powoli robić kwiatki na błotnikach :whistling: pewnie gdyby nie szerokie koło to dalej by się trzymało

DSC_0345.jpg

no i przestroga dla ludzi zmieniających szyby z przodu lub z tyłu !! zawsze sobie zabezpieczcie blachę po wycięciu starej szyby !!

DSC_0346.jpg

DSC_0347.jpg

DSC_0349.jpg

DSC_0351.jpg

DSC_0369.jpg

kupiłem kiedyś błotnik w kolor oczywiście ori i niemalowany , bo mój był lekko uderzony ;) jak widać kupiłem malowany z czarnego heh , wszędzie kuwra Cie wyciulają jak tylko mogą...

DSC_0370.jpg

no i ciekawostka :) ludzie boją się naklejek , bo boją się , że im potem lakier wypłowieje i będzie różnica po zerwaniu :) u mnie naklejka była naklejona praktycznie od kupna w 2005 roku , aż do kwietnia tego roku :)

DSC_0371.jpg

DSC_0374.jpg

DSC_0376.jpg

pojawiły się plany na tuning :decayed:

DSC_0373.jpg

DSC_0378.jpg

DSC_0379.jpg

komora również została przyszykowana do lakierowania , po owinięciu folią silnika , zauważyłem , że wygląda jak prezent :D więc brat namalował kokardkę :grin:

DSC_0586.jpg

DSC_0588.jpg

DSC_0590.jpg

taaak , auto było w takim stanie holowane do lakiernika jakieś 15km :polew: nie obyło się bez nagrywania nas z przejeżdżających obok aut . W końcu nie było z przodu szyby i siedziałem za kierownicą w czapce , narciarskich goglach i masce :D no ale się udało i dojechaliśmy w całości. na szczęście z tyłu mieliśmy lampy :polew:

ominę fotki z przygotowań u lakiernika i wrzucam od razu efekt przedkońcowy :) czyli pokład

DSC_0799.jpg

DSC_0800.jpg

na samym początku kazałem usunąć rekina ze zderzaka , bo mnie irytował :naughty:

DSC_0717.jpg

doszły progi z RS4 przerobione by pasowały do normalnej budy :) sam jestem ciekaw jak to się będzie prezentować w całości , gdyż progi do mnie dotarły jak już auto było u lakiernika

DSC_0801.jpg

z drzwi zniknęły listwy oraz pozostałości po gumowych listwach z dołu drzwi ;)

DSC_0805.jpg

z przednich błotników zniknęły kierunkowskazy , a także przy okazji kazałem podwinąć ranty na wszystkich błotnikach ;)

DSC_0806.jpg

co do lakieru to czułem się jak baba w sklepie z butami ... najpierw plan był na pomarańcz z lambo , ale uznałem , że brakuje ze dwiesta kuni by mógł być taki kolor :D w międzyczasie odwiedziłem Gracjana i złapałem z bratem bakcyla na detailing i uznałem , że auto mysi być Czarne !! lecz w mieszalni okazało się , że czarnych jest około 200 różnych rodzajów :facepalm:

no ale po jakichś 2 miesiącach , z litrze wymieszanych próbnych kolorów , jakichś próbnych natrysków i chu. wie czego jeszcze , zdecydowałem się na Najciemniejszy czarny z wszystkich próbników jakie były :D i okazało się , że jest to kolor z palety subaru i jest to praktycznie sama czarna baza z odrobiną czerwonej perły :) efekt jest po prostu zabójczy. nie mogę się doczekać aż zobacze kolor na aucie. Nie da się tego niestety pokazać na fotkach , bo te drobinki czerwone widać tylko w ostrym słońcu , w cieniu lakier już jest po prostu czarny :)

DSC_0852.jpg

DSC_0853.jpg

DSC_0854.jpg

no także teraz już tylko czekać na odbiór auta i skręcanie wszystkiego do kupy :slina:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Jak już pisałem to kolor jest z subaru , dokładnie to z Legacy z 92 roku :) tak to mniej więcej prezentuje się na nim właśnie ;)

0907_Legacy_GT_042.jpg

0907_Legacy_GT_071.jpg

Opublikowano

czekam finału :decayed::shock3::slina: