Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AFN+] Keżorowóz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cristoforo, ty to akurat se szukaj drzewnianej laski :P

:gwizdanie:

a poza tym nie widze w tych fotkach nic niemoralnego , po prostu dwie piękne Niunie :przebiegly:

taka laska zawsze bedzie tylko w jednej pozycji

a ja wole gibkie :decayed:

sorki za eot

Opublikowano

taaa czarna fela 18 toooo :kox: :kox: :kox: , wszystko na duży plus , zapodaj jeszcze esowy zderrzak :good:

Opublikowano
  • Autor

Uwazam ze najlepszym kierunkiem bedzie srebrnoczarny :good:

łazi mi od dawna po głowie , czarna macha i czarny dach , ale malować sie boje , bo nie da cie cofnąć :/ obkleić to troche wiocha, a maska z carbonu ( znajomy by mi wyklepał ) to mega duża kasa :gwizdanie:
Opublikowano

-w zabudowie jest, a właściwie było koło zapasowe, bo wywaliłem zabudowe bo jakoś nie grało , jak coś to moge sprzedać tą podłoge z dziurą pod głośnik 30cm. (zapas 18" , to wejdzie większa skrzynia to może zagra ;] )

sugerujesz że nie ma sensu się w to bawić i lepiej jakąś skrzynkę wmontować żeby grało :mysli:

Opublikowano

skrzynka praktyczniejsza i szybsza w demontarzu , i jeśli skrzynke to lepiej zamknięta ,bo te z bassreflefem niosą na zewn auta .

Opublikowano

skrzynka praktyczniejsza i szybsza w demontarzu , i jeśli skrzynke to lepiej zamknięta ,bo te z bassreflefem niosą na zewn auta .

No wlasnie ta zabudowa to taka srednio jednak funkcjonalna.. Bo trzeba uwazac na glosnik.. Pomysl o jakims zabezpieczeniu.. Kola zapasowego juz nie masz.. Pojedziesz gdzies z roztargnienia zapomniesz wstawic i klops..

Skrzynia basowa tez zajmuje duzo miejsca.. Bo jednak do Glosnika 32 cm no te 45 litrow musi byc..

Opublikowano
  • Autor

-w zabudowie jest, a właściwie było koło zapasowe, bo wywaliłem zabudowe bo jakoś nie grało , jak coś to moge sprzedać tą podłoge z dziurą pod głośnik 30cm. (zapas 18" , to wejdzie większa skrzynia to może zagra ;] )

sugerujesz że nie ma sensu się w to bawić i lepiej jakąś skrzynkę wmontować żeby grało :mysli:

no ta moja podłoga była 8cm wyżej niż ori a i tak w 15" feldze zmieściła sie tak mała skrzynia, że to nie grało , może jakby zrobić jakąś skrzynie z włókna i była by wykonana przez kogoś kto sie zna, lub po prostu wywalić zapas to było by ok. ale jak narazie mam skrzynie i jest git ;)

a co do praktyczności to praktyczniejsza była zabudowa dla mnie , bo czasami woże teczke rysunkową 100x70cm :P

Opublikowano

Mi sie wydaje ze dzwiek w skrzyni mimo wszystko bedzie duzo lepszy niz w takiej zabudowie..

Opublikowano

A tu coś do sedana :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/instalacja_car_audio_zabudowa_bagaznika_a4_b5_sedan-t12605.0.html

Dobra, jutro idę z miareczką do auta i knuje własny pomysł na skrzyneczkę - pewna wizja już jest :cool1:

Ta w avancie super tu kurcze jak on tak szczelnie odcial kabine to jak ten dzwiek gra w niej??

Slyszal ktos moze kiedy ?? :)

Ale My tu nabrudzilismy sorry Keżor :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Ale My tu nabrudzilismy sorry Keżor :notworthy:

spoko, ale nie mnie sie bójcie :polew:[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 00:21_________________________________________________nowe fotki w pierwszym poście :kox:
Opublikowano

niezłe zmiany, fajne fotki :good: tylko szkoda felg, bo były ekstra, a te teraz są takie sobie niestety... :disgust: czekamy na dalsze mody :wink4:

Opublikowano

keżor to ile te ledziuchy Cię kosztowały? :gwizdanie: Tak w sumie? :rolleyes: Bardzo fajna sesja :good: Tylko ten przedni zderzak psuje cały efekt :disgust: Dolna dokładna wygląda fatalnie... Brak kratek trochę razi. A felga nie wygląda źle :) Ale mimo wszystko zmień na coś bardziej ori :naughty:

Opublikowano

kężor, fajnie że zrobiłeś LEDy na ori częściach Audi a nie na wynalazkach z allegro. Radziłbym jednak dorobienie odpowiednich kratek maskujących na bazie ori z S6 lub tych, które miałeś oryginalnie w zderzaku. W tej chwili wygląda trochę goło.

Tak wyglądają ori kratki z S6 pasujące "górą" do LEDów. Resztę trzeba dociąć do Twojego zderzaka.

83e51bpo6.jpg

Pomocny wątek: http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=155613&highlight=fog+grille

BTW: Witaj ponownie na forum :good:

Opublikowano
  • Autor

myślałem dość intensywnie o kratkach i chyba będa plastry miodu ala RS , tylko nie da sie znaleźć siatki, żeby nie wyglądała wieśniacko i żeby miał ładne duże oka. bo już ori boczne kratki wyciąłem tak, że są grubości kartki papieru i dalej nie chcą wejść przez te rury , a ich sie raczej nie pozbęde :tongue4:

co do felg , to mają ET 35 szerokość 8" i ciekawy wzór którego nigdy wcześniej , ani później nie spotkałem na drodze , także fajny wyróżnik :cool1: ale jak już pisałem za pare dni będe miał czarne felgi od S4 także będe wtedy myślał co zostawić :cool1:

a co do tego że lepsze były czarne 18ki to powiem tak , te 18ki miały szerokość 9" , wyłaziły poza obrys , przez co mam skorodowane błotniki z tyłu . felgi były lanserskei, ale bardzo złe dla auta. aha i przednie opony zdarły sie z jednej strony od błotnika a z drugiej od wahacza :blink:

Opublikowano

Siemka fajne Audi na żywo lepiej wygloda te fele co masz to sa 17"?? Jak bedziesz chcial sprzedac daj znac:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

mała aktualizacja :wink4:

stage 11:

-turbo AWX + FMIC + "lekki" kat =145koni i 328niutów , niestety moc ograniczona została wtryskami :(

8228813f6e24d57fm.jpg

-zdjęcie robione oczywiście na niemieckiej autostradzie jak wracałem z Vtechu :evil: i jak widać po obrotach więcej już nie pojedzie to auto , ale i tak jest :kox:

c76689714f903f3dm.jpg

-no i dostałem sie do elitarnego klubu BAT Klub member #20

no i pare fotek jakie udało mi sie ostatnio zrobić :)

17711103940da1d4m.jpg 90c6d3acda3819b3m.jpg 9b123cd8037be89bm.jpg 37a9f382758144e3m.jpg b1c7451b80294087m.jpg 262cb2ca955e3e57m.jpg

df46cc70cc07cf86m.jpg 455080dfd7e0b186m.jpg 3e2796fef5aa5cd1m.jpg d62637e721eb81bdm.jpg 02157be45d08378am.jpg

Opublikowano

Ta fotka mi sie podoba :good:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/455080dfd7e0b186.html tylko zmniejsz temperature barwy bo czerwonego jest troche za duzo :)

Wtryski zmieniasz?? Mój po modach też tyle gdzies pójdzie i koniec obrotów :disgust: przydała by sie skrzynia 6biegów :tongue4:

Gdzie kupowałes Fmic i ile cie wyniósł montaż tego ustrojstwa?? bo przymierzam sie do tej małej modyfikacji :evil: