dobry1 Posted April 3 Posted April 3 (edited) Witam wszystkich mała zapowiedź . Auto zamówione 30.12.2024 niebawem odbiór długo wyczekiwany 😁 A5 B10 avant 204km diesel quattro Daytona grey w black pakiecie na 20 calach. Wyposażenie wszystkie pakiety dostępne na pokładzie plus dużo dodatków. Edited April 4 by dobry1 5
dobry1 Posted April 3 Author Posted April 3 (edited) Mam pakiet tech pro więc światła fulll dostepne w tym modelu. Nie zdecydowałem się na: dach w szkle wyswietlacz na szybie już bez tego dużo się dzieje w aucie ogrzewanie postojowe zamawiając te trzy pozycje cena katalog bliska była by 4 z przodu . Edited April 4 by dobry1
Muskel1 Posted April 3 Posted April 3 1 minutę temu, dobry1 napisał(a): ogrzewanie postojowe i wyświetlacza na szybie . Nie chciałeś? To bardzo przydatne wyposażenie.
dobry1 Posted April 3 Author Posted April 3 (edited) Przy mojej konfiguracji cena wyszła gruba jak na a5 a te pozycje jakoś nie miałem ciśnienia .Bardziej cieszą fotele które robią mega robotę Bang Olufsen również w zagłówkach kamery 360 ambient pro hak i cała lista funkcjonalnych dodatków . Edited April 4 by dobry1
Muskel1 Posted April 3 Posted April 3 Siedzenia są mega, masaż i wentylacja. Jak konfigurowałem A5 to też doszedłem do ponad 85 tys. €, za A5 2.0 TDI to jest rzeczywiście już dużo.
dobry1 Posted April 3 Author Posted April 3 Przez lata cieszyły mnie mody które robiłem w swoich autach ale doszedłem do momentu dość zrobiłem konfigurację pod siebie żeby nic nie grzebać .Ale ok 🫣 już przyznam się chodzi mi po głowie wymiana grilla z S5 niestety nie dało się zamówić z konfiguratora . Ale spokojnie czas pokaże .
Rob@k Posted April 3 Posted April 3 Mega fotele. Kurde jakoś ta kiera mi nie leży. Może kwestia przyzwyczajenia. Gratuluję zakupu i bezawaryjności.
dobry1 Posted April 3 Author Posted April 3 (edited) Tak szczerze to kiera jest bardzo ok podgrzewana elektrycznie regulowana większym problemem jest w moim odczuciu poduszka . Zerknij w konfigurator na zwykłą kiere nie s line to już mega słabo wygląda. Edited April 4 by dobry1
marcin_o23 Posted April 3 Posted April 3 (edited) Gratuluje zakupu, wiem, że nowe auto cieszy , ja ogólnie mam problem z tym nowym modelem A5, jeśli by to nadal miało nazwę A4 to do przeżycia, A5 zawsze mi się kojarzyła z taką sportową, agresywną (w stosunku do A4) sylwetką czego mi teraz brakuje. Podobają mi się fotele i wygląd lamp przednich, reszta jakoś tak średnio.... Ale wiadomo musimy się do wszystkiego przywyczaić Edited April 3 by marcin_o23
dobry1 Posted April 3 Author Posted April 3 (edited) Dzięki czas zrobi swoje myślę że musi się opatrzeć przyznaje kilka salonów różnych marek odwiedziłem przed decyzją zakupu z perspektywy czasu jestem zadowolony z wyboru .W Warszawie w pewnym salonie przy lotnisku 😆 maja piękna S5 avant cała czarna w świetnej konfiguracji wygląda mega 🤩🤩 dla porównania obok golas A5 dwa światy wszystko zależy ile chcemy wydać na auto . Co do foteli 😍 masaż wentylacja oczywiście memory podświetlane logo i nowość głośniki w zagłówkach dwie sztuki w każdym . Edited April 3 by dobry1 2
D4NTE Posted April 3 Posted April 3 No w końcu założony wątek. Jeszcze raz gratulacje zakupu niech cieszy i służy... 😃 1
matbruk Posted April 5 Posted April 5 Wersja wyposażenia i wygląd super , nawet nie chce wiedzieć ile za to wszystko wyszło . Niestety ale ten model jest bardzo drogi. 1
dobry1 Posted April 5 Author Posted April 5 (edited) Auto odebrane mega 🤩 Edited April 5 by dobry1 1 2
Muskel1 Posted April 5 Posted April 5 Szerokiej drogi, bezawaryjnej jazdy i dużo radości z nowego, bardzo fajnego auta!
dobry1 Posted April 5 Author Posted April 5 (edited) Dziękuję za miłe słowa pierwsze km za nami wrażenia bardzo pozytywne . Drobny prezent od dilera 😆 Edited April 5 by dobry1 2
polrob Posted April 5 Posted April 5 Jeszcze raz gratuluje auta. Szerokości i daj znać jak wrażenia po przejechanych km. 1
dobry1 Posted April 5 Author Posted April 5 (edited) Cześć auto bardzo ciche być może szyby podwójne robią swoje ciekawy efekt komunikaty z nawi słychać z zagłówka kierowcy . Generalnie po przesiadce z A6 4k duża różnica jak dla mnie na plus wygląd jest mega . Praktycznie nie odczuwalny moment podczas jazdy kiedy odpala się silnik spalninowy . Musze zapoznać się bliżej z obsługą niby intuicyjna ale dużo się dzieje w aucie porównując z A6 4k . Edited April 5 by dobry1
Recommended Posts