Lufik Opublikowano wczoraj o 08:29 Opublikowano wczoraj o 08:29 Witam, nie wiem czy pisze temat w dobrym dziale. Muszę się dowiedzieć jaką liczbę pin-ów ma mój licznik. Samochód to Audi A5 f5 2017 virtual cockpit. Może ktoś wie jak to mogę sprawdzić bez rozkręcania całego samochodu.? Pozdrawiam i dziękuję zdjęcie poniżej przedstawia licznik.
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 08:37 Opublikowano wczoraj o 08:37 Wtyczka T32f ma 32 piny. W jakim celu?
Lufik Opublikowano wczoraj o 09:14 Autor Opublikowano wczoraj o 09:14 36 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wtyczka T32f ma 32 piny. W jakim celu? Dziękuję bardzo ❤️ Czyli ma 32 PIN-y na 100%? W jakim celu? Przecież wiesz 😃
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 09:17 Opublikowano wczoraj o 09:17 Wszystkie mają 32 piny (oczywiście nie na każdym pinie jest przewód, ale wtyka jest 32 pinowa). Oprócz tego jest jeszcze osobne gniazdo na MOST i na LVDS. Jak w każdym VC.
Lufik Opublikowano wczoraj o 09:31 Autor Opublikowano wczoraj o 09:31 Oki dziękuję bardzo za pomoc .😃
Rekomendowane odpowiedzi