Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Pojawiła się mapa Polski i Czech 2009/2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za rady. Sięgnę po ubiegłoroczną wersję z polskim lektorem.[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 12:29_________________________________________________

my mamy lektora z poprzednich płyt... wgranego do systemu... a kolega może pierwszy raz odpala mapę Polski w tym samochodzie... proponuję znaleźć mapę 2008/2009... władować z niej angielski metryczny... powinien być język Polski

wtedy wziąć nową 2009/2010 - ustawić angielski metryczny i mamy język Polski na mapach 2009/2010 :naughty:

Działa! :good:

Opublikowano

Dzięki za rady. Sięgnę po ubiegłoroczną wersję z polskim lektorem.[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 12:29_________________________________________________

my mamy lektora z poprzednich płyt... wgranego do systemu... a kolega może pierwszy raz odpala mapę Polski w tym samochodzie... proponuję znaleźć mapę 2008/2009... władować z niej angielski metryczny... powinien być język Polski

wtedy wziąć nową 2009/2010 - ustawić angielski metryczny i mamy język Polski na mapach 2009/2010 :naughty:

Działa! :good:

:good: :good:

Opublikowano

Witam,

czy też macie problem z rozpakowaniem archiwum Polska i Czechy 2009/2010?

Opublikowano

ja nie miałem problemu

Opublikowano

kolego wejdz spowrotem na peb i pod linkem masz haslo zaczyna sie na litere "j" i wpisz te haslo przy rozpakowywaniu i poleci jak zloto

Opublikowano

A no tak. Wszystko jasne. Dzięki i pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,u mnie też nie ma j.pl.mam mapę 2008/2009 po ustawieniu na metryczny jest angielski ,na tej aktualnej 2009/2010 jeszcze nie próbowałem ,bardzo proszę o pomoc :hi:

Opublikowano

kolego to dziwne ja mam mape i 08/09 i 09/10 i polski jak tralala chodzi elegancko nie ma zadnego problemu

Opublikowano

Witam,u mnie też nie ma j.pl.mam mapę 2008/2009 po ustawieniu na metryczny jest angielski ,na tej aktualnej 2009/2010 jeszcze nie próbowałem ,bardzo proszę o pomoc :hi:

Trzeba wykorzystać lektora wgranego do systemu z poprzednich płyt np. 2008/2009 (oczywiście z polskim lektorem). Z niej trzeba załadować angielski metryczny (jeśli ta wersja była z lektorem PL ustawi się język Polski). Następnie zamieniamy w samochodzie płytę na 2009/2010 i korzystamy z wgranego z poprzedniej wersji polskiego lektora (nie ustawiamy już języka z nowej płyty!)

Opublikowano

czytajcie Panowie... to tylko 4 strony :naughty:

Opublikowano

Trzeba wykorzystać lektora wgranego do systemu z poprzednich płyt np. 2008/2009 (oczywiście z polskim lektorem). Z niej trzeba załadować angielski metryczny (jeśli ta wersja była z lektorem PL ustawi się język Polski). Następnie zamieniamy w samochodzie płytę na 2009/2010 i korzystamy z wgranego z poprzedniej wersji polskiego lektora (nie ustawiamy już języka z nowej płyty!)

U mnie na nowej płycie 09/10 nie działa polski lektor. Wkładam 08/09 polski lektor :good:, wkładam 09/10 polski lektor :thumbdown: Po prostu, po włożeniu nowej płyty 09/10, ładuje sie Language i polski nie działa. Jak to ominąć?

Opublikowano

witam

hej szukam mapy do a4 B7 navi pomiędzy zegarami (płyta w bagażniku)

może ktoś pomoże z linkiem, gdzie go mogę znaleść?

i jak to nagrać bo z tego co czytam to jest nie mały problem

Opublikowano

witam

hej szukam mapy do a4 B7 navi pomiędzy zegarami (płyta w bagażniku)

może ktoś pomoże z linkiem, gdzie go mogę znaleść?

i jak to nagrać bo z tego co czytam to jest nie mały problem

Jest kilka wątków wyżej.

Powinno byc to samo co w b6 .... jst tez sposob nagrania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam!

postanowiłem zapytac bo mam problem ze swoja nawigajca dx,zakupilem plyte atlas polska-czechy 2009/2010 i mam problem z lektorem polskim,jak mozna go ustawic?

Opublikowano

czytaj wyzej a pozniej jak co co to pytaj bo te pytanie w tym watku zbyt czesto sie pojawia

Opublikowano

czytaj wyzej a pozniej jak co co to pytaj bo te pytanie w tym watku zbyt czesto sie pojawia

Potwierdzam.

Wystarczy ustawic jednego lektora...reszta wchodzi juz sama...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Od kilku dni testuje nową mapę. Działa dobrze pojawiły sie nowe drogi których wcześniej nie było zarówno w Warszawie i okolicach. Lektor działa bez zarzutu (poprzednią wersje 2008/2009 miałem z lektorem). Nowa płyta nie ma w sobie lektora i musi sobie załadować z poprzedniej wersji jeżeli takowa miała go. Numeracja budynków zmieniła sie nieznacznie. Dalej nie ma mojego numeru domu. Ogólnie nie jest źle, tak więc czekam na wersję 2010/2011.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie u mnie padaczka...

Wkładam płytę nagraną wg. przepisu i nadal pojawia się : "Please insert Navigation DVD" a płytę opisuje jako Unknown files

Mało tego, wkładam oryginalną płyte (na Niemcy) i nadal "Pleae insert Navigation DVD" - płyta opisana: Update disc...

Zakupiłem płytę do czyszczenia soczewki - nie pomogło.

Ps. Moja A4 to (chyba) B6 z 2004 Nawigacja to RNS-E wersja z aluminiową listwą na dole.

SW: 0650

HW: H99

Może ktoś ma jakiś pomysł?

Opublikowano

kolego plyta do czyszczenia to do d*py jest najlepiej daj navi do fachowca i ci wyczysci soczewke lustra i w tedy bedzie dobrze bo wyczyszczenie samej soczewki to malo pomaga ja tez tak mialem dalem do czyszczenia i navi chodzi elegancko

Opublikowano

Panowie u mnie padaczka...

Wkładam płytę nagraną wg. przepisu i nadal pojawia się : "Please insert Navigation DVD" a płytę opisuje jako Unknown files

Mało tego, wkładam oryginalną płyte (na Niemcy) i nadal "Pleae insert Navigation DVD" - płyta opisana: Update disc...

Zakupiłem płytę do czyszczenia soczewki - nie pomogło.

Ps. Moja A4 to (chyba) B6 z 2004 Nawigacja to RNS-E wersja z aluminiową listwą na dole.

SW: 0650

HW: H99

Może ktoś ma jakiś pomysł?

Do RNS-E nie pasuje płyta z navi DX. Na pewno masz odpowiednia płytę navi do RNS-E?