Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki dobry zestaw kluczy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beta to juz chyba zdecydowanie inny przedzial cenowy jak i jakosciowy. klucze nie do zajechania. mamy takie w pracy. wszystko z bety. wszystko co sie da :) od najmniejszych do poterznych kluczy o duzych rozmiarach.

Opublikowano

pracujesz w Iveco? :naughty: lepiej dać stówę czy dwie więcej i potem mieć spokój, chyba że ktoś cały warsztat chce wyposażyć to wiadomo niezła kasa

Opublikowano

Ja? Nie, ale mamy w pracy dosc spore maszyny tupu ladowarki Manitou, Fuchs do zaladunku zlomu, maszyny rozdrabniajace M&J, Weima. Brykieciarki itd. Takze wszystko obsluguja kluczyki Bety. Jak narazie zaden nie ulegl przemeczeniu :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przyszedł czas na wymianę kostki stacyjki. Musze uzupełnić moje narzędzia o zestaw kluczy imbusowych między innymi końcówki typu TORX. Myślę że wybiorę zestaw kluczy o długości min.75 mm Jest to konieczne bo śruby poduszki są dość glęboko osadzone.Oczywiście w myśl zasady klucze hobbystyczne C-RV.Producent najlepiej Coval lub Kużnia. O ile nie znajdę wybiorę coś w granicach 60-100 zł.

Opublikowano

5232096a973fe909m.jpg

TOPTUL Zestaw narzędzi 1/4", liczba narzędzi: 51, w plastikowym pudełku - cena 195zł

86dd9add628532c5m.jpg

TOPTUL Zestaw narzędzi 1/4", liczba narzędzi: 24,matowe , w plastikowym pudełku cena -135zł

9f1bc655ce8cc03em.jpg

TOPTUL Zestaw narzędzi 1/4" 31 szt., w metalowym pudełku CENA - 210

jakieś inne zestawy => pisać postaram się coś załatwić BETA narazie niemam dostępnych

Opublikowano

adamFox a marz jakieś luzem grzechotki na 1/4"? jak tak to jaka kasa?

Opublikowano

8218e890cec70747m.jpg

KLUCZ NASADOWY Z GRZECHOTKĄ TOPTUL 10x12mm, długość: 240mm CENA - 90ZŁ

dostępne rozmiary:10x13mm, długość: 240mm; 10x14mm, długość: 240mm; 11x13mm, długość: 240mm ; 12x14mm, długość: 240mm

13x17mm, długość: 280mm; 14x15mm, długość: 280mm ; 14x17mm, długość: 280mm; cena 94zł

14x19mm, długość: 315mm; cena 95zl

16x18mm, długość: 315mm; 17x19mm, długość: 315mm; 17x21mm, długość: 315mm; 17x22mm, długość: 315mm ; 19x21mm, długość: 315mm; cena 100zł

19x24mm, długość: 360mm cena 135zł

mi chodziło o to by była grzechotka na 1/4" bo moja stara się rozsypała a nasadki mam. A tu widze że to jakieś grzechotki zintegrowane z nasadkami chyba że się mylę.

Opublikowano

a4fa7ebae4a90305m.jpg

TOPTUL Grzechotka 1/4", długość: 145mm CHJM0815 cena 90zł

TOPTUL Grzechotka 1/4", długość: 150mm CJBG0815 CENA 52ZŁ

TOPTUL Grzechotka 1/4", długość: 115mm, liczba zębów: 45, krótka rączka CJDI0812 CENA 68ZŁ

TOPTUL Grzechotka 1/4", długość: 180mm, liczba zębów: 72, z łamaną główką CJKN0818 CENA 58ZŁ

DOSTĘPNE JESZCZE :

Grzechotka 1/4" 72 zęby, ze zwalniaczem HANS 2132GQ CENA 75ZL

Grzechotka 1/4" ze zwalniaczem (48 zęby) rączka plastikowa HANS 2160GQ CENA 45ZŁ

Grzechotka 1/4" ze zwalniaczem (48 zęby) HANS 2160NQ CENA 66

JAK COŚ TO MOGĘ WYSŁAĆ ZDJĘCIA NA MAILA

POZDRAWIAM I ZAPRASZAM PO NARZĘDZIA

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przyszedł czas na wymianę kostki stacyjki. Musze uzupełnić moje narzędzia o zestaw kluczy imbusowych między innymi końcówki typu TORX. Myślę że wybiorę zestaw kluczy o długości min.75 mm Jest to konieczne bo śruby poduszki są dość glęboko osadzone.Oczywiście w myśl zasady klucze hobbystyczne C-RV.Producent najlepiej Coval lub Kużnia. O ile nie znajdę wybiorę coś w granicach 60-100 zł.

ostatecznie kupiłem na sztuki potrzebny torks t-30 fitmy WIHA poduszkę odkręciłem bez problemu. a ponoć są bardzo mocno przykręcone.
Opublikowano

Zdecydowanie najlepsze klucze z jakimi się spotkałem to niemiecki Hazet. Choć ceny są powalające. Bardzo dobre są też Proxxony i klucze f-my LUX w marketach Obi (ale koniecznie seria Profi, choć do prostych prac Basic też daje radę).

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie chce zaczynać nowego wątku, więc zapytam tutaj.

Panowie rozglądam się za zestawem gwintowników i narzynek, taki podstawowy zestaw do niezbyt częstego użytku. Mimo to nie chcę kupić jakiegoś plastelinowego shitu :wink4:

Możecie coś polecić? Budżet 250-300zł

wpadły mi w oko takie zestawy:

http://www.narzedziowy.pl/67968_JONNESWAY-Zestaw-gwintownikow-i-narzynek-z-wkladka.html

http://www.narzedziowy.pl/43862_YATO-Zestaw-narzynek-i-gwintownikow-32szt-YT-2975.html

No chyba że nie ma sensu przepłacać, bo jakość tych tańszych będzie bardzo zbliżona do tych wyżej? :mysli: Ktos mi kiedyś wspominał o jakimś czeskim producencie gwintowników w śmiesznej kasie, a podobno przyzwoitych, może macie jakieś doświadczenia? :hi:

Opublikowano

Michał u mnie na warsztacie uzywamy Johnego ( ten 1 zestaw ) mamy też taki z castoramy za sto pare zł ... i musze powiedziec że do takiego rzadkiego użytku ten z castoramy daje sobie rade...

Opublikowano

No właśnie JONNESWAY'a jestem pewny, bo mam kilka kluczy od nich i dają radę :good:

Ale tak jak mówisz, pooglądam jeszcze zestawy z hipermarketów, choćby dla porównania.

Opublikowano

jedynie zauważyłem, że nie ma co oszczędzać na wykrętakach.. takie gówniane to łamią się w śrubie...

Opublikowano

Nie chce zaczynać nowego wątku, więc zapytam tutaj.

Panowie rozglądam się za zestawem gwintowników i narzynek, taki podstawowy zestaw do niezbyt częstego użytku. Mimo to nie chcę kupić jakiegoś plastelinowego shitu :wink4:

Możecie coś polecić? Budżet 250-300zł

wpadły mi w oko takie zestawy:

http://www.narzedziowy.pl/67968_JONNESWAY-Zestaw-gwintownikow-i-narzynek-z-wkladka.html

http://www.narzedziowy.pl/43862_YATO-Zestaw-narzynek-i-gwintownikow-32szt-YT-2975.html

No chyba że nie ma sensu przepłacać, bo jakość tych tańszych będzie bardzo zbliżona do tych wyżej? :mysli: Ktos mi kiedyś wspominał o jakimś czeskim producencie gwintowników w śmiesznej kasie, a podobno przyzwoitych, może macie jakieś doświadczenia? :hi:

nie pomogę ci, ale daj znać co kupisz i jak ci się sprawuje bo też szukam[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 20:10_________________________________________________

jedynie zauważyłem, że nie ma co oszczędzać na wykrętakach.. takie gówniane to łamią się w śrubie...

czyli śrubokręty jonnesway jak najbardziej??

Opublikowano

akurat śrubokręty mamy w większości z stahlsona i są na prawde bardzo fajne jak za tą kase...

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak czytam i czytam, jedni chwalą inni nie... Warto coś takiego kupić? ZESTAW NARZĘDZI YATO 190cz. (XXL) YT-3881+YT-0400 (2555534567) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ----------

Czy lepiej z covala i mieć dożywotnią gwarancję? COVAL KLUCZE NASADOWE 150 DOŻYWOTNIA GWARANCJA (2536441083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
Tak czytam i czytam, jedni chwalą inni nie... Warto coś takiego kupić? ZESTAW NARZĘDZI YATO 190cz. (XXL) YT-3881+YT-0400 (2555534567) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ----------

Czy lepiej z covala i mieć dożywotnią gwarancję? COVAL KLUCZE NASADOWE 150 DOŻYWOTNIA GWARANCJA (2536441083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam dokładnie ten sam zestaw Coval..i jestem z niego zadowolony...

Co do dożywotniej gwarancji...to podchodzę do tego z dystansem ....

na temat Yato nie wypowiem się ...Może ktoś inny Ci Coś podpowie na ich temat.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

bierz Yato jak amatorsko to wiadomo mi zestaw yato za 500zł wytrzymał rozbiórkę ok 40aut we francji... poszły grzechotki i sztywny klucz