baltazar645 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam Nie wiem czy dobrze umieściłem wątek.... Od kilku dni stałem się posiadaczem B5 AJM i po oględzinach silnika i porównaniu z innym stwierdziłem, że czegoś w nim brakuje, czy mógłby ktoś napisać mi czego brakuje w silniku na zdjęciu czy był tam po prostu jakiś plastk czy może coś więcej, zauważyłem również że ABS różni się troche i zastanawiam się czy nie było coś kombinowane, Z góry dziękuje poniżej zdjęcia: 1. Mój silnik http://img10.imageshack.us/my.php?image=35652489.jpg 2. Inny silnik AJM http://img9.imageshack.us/my.php?image=87578820.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 U ciebie nie ma plasticku takiego podłuzngo na zbiorniczku od wspomagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 U ciebie nie ma plasticku takiego podłuzngo na zbiorniczku od wspomagania faktycznie ale to nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 I wg mnie masz ESP a tamto auto go nie ma,wyglad ABS-u i tego zaznaczonego strzalka wyglada identycznie jak u mnie a ja nie mam ESP Wiec u cibie brakuje tylko tej zaslepki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazar645 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Sprzedawca napisał że jest ESP i ASR ale ja nie wiem jak to sprawdzić przycisk ESP jest na tablicy i kontrolka w liczniku też, ale jeśli brakuje tylko plastiku to postaram się go może gdzies dokumpić a może ktoś ma na sprzedaż [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 10:35_________________________________________________ U ciebie nie ma plasticku takiego podłuzngo na zbiorniczku od wspomagania faktycznie ale to nie wszystko Jak nie wszystko to czego brakuje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Sprzedawca napisał że jest ESP i ASR ale ja nie wiem jak to sprawdzić przycisk ESP jest na tablicy i kontrolka w liczniku też, ale jeśli brakuje tylko plastiku to postaram się go może gdzies dokumpić a może ktoś ma na sprzedaż [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 10:35_________________________________________________ U ciebie nie ma plasticku takiego podłuzngo na zbiorniczku od wspomagania faktycznie ale to nie wszystko Jak nie wszystko to czego brakuje ??? własnie chodzi o ESP ty masz a tamten nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazar645 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 A oreintujecie się może czy można dokupić taki plastik ?? Ile mógłby kosztować w serwisie?? Poszukam na szrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 spytac możesz ile w serwisie ale taniej chyba na szrocie lub Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazar645 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Dzięki wszystkim za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Wg ETKI są dwa rodzaje tych nakładek na zbiorniczek w zależności od nr nadwozia, jedna ok. 20 druga 30 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 A na szrocie będą pewnie z 50 zł wołać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi.wielun Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Trzeba wiedzieć ile kosztuje ori nowa część,bo na szrotach po-wypadkowych to mają ceny z kosmosu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_A4 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 brakuje ci jeszcze oslonki na wtyczke do ESP a pokrywka jest inna - przyklad tutaj : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8810445 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 brakuje ci jeszcze oslonki na wtyczke do ESP a pokrywka jest inna - przyklad tutaj : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8810445 Dokładnie taką jw osłonę powinieneś posiadać, zamów sobie w ASO, koszty pewnie niewielkie, nie opłaca się po szrotach jeździć. Osłony brakuje być może w wyniku kolizji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 oslona plastikowa jest montowana seryjnie, gdy auto jest wyposazone w ogrzewanie postojowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi