sikszak Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 tak jak w temacie. Mam audi a4 b6 w sedanie i chciałbym mieć odblokowany pełen fis Czy ta manetka zastąpi oryginał i czy nada się do tego aby obsługiwać pełny fis? http://www.allegro.pl/item634179807_audi_a4_01_04r_przelacznik_wycieraczek_nowy.html
ArtJG Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Manetka posiada "Reset" oraz przyciski "góra" i "dół", więc myślę, że to jest to czego szukasz
dlugi Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 69 pln to troche dziwnie niska cena, w ASO to kosztuje prawie 300 pln... ale generalnie powinna ona spelnic Twoje oczekiwania (jezeli nie jest to jakas chinska podroba i w ogole bedzie dzialac :gwizdanie:)
studziany Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 To nie jest oryginalana czesc z demontazu. Jest ona nowa ale podroba. Tez sie nad tym zastanawialem i pytalem czy to bedzie dzialac. Forumowicze zalecili jednak kupno ORI bo zawsze pewniejsze a roznica w cenie nie jest duza. Jednak kilka osob z tego co sie orientuje zakupilo ta czesc i wszystkim wszystko ladnie smiga. Wybor nalezy do Ciebie. Sa wypowiedzi w temacie o wymianie przelacznika i odblokowaniu pełnego FISa. Ja za ORI dalem 103zl z wysylka. pozdr
fayera Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 tak jak w temacie. Mam audi a4 b6 w sedanie i chciałbym mieć odblokowany pełen fis Czy ta manetka zastąpi oryginał i czy nada się do tego aby obsługiwać pełny fis? http://www.allegro.pl/item634179807_audi_a4_01_04r_przelacznik_wycieraczek_nowy.html Działać będzie,ale nie lepiej poszukać ori razem z tempomatem i modułem,chyba,że masz już tempo?
sikszak Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 właśnie mam już tempomat a teraz chcę uaktywnić sobie fis i szukam manetki. Wiem że ori by była najlepsza ale ciężko ją dostać na allegro Jak już znajdę to do Avanta dlatego zastanawiam się nad tą częścią. Ma ktoś z Was już ją zamontowaną i może mi powiedzieć jak działa?
fayera Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 właśnie mam już tempomat a teraz chcę uaktywnić sobie fis i szukam manetki. Wiem że ori by była najlepsza ale ciężko ją dostać na allegro Jak już znajdę to do Avanta dlatego zastanawiam się nad tą częścią. Ma ktoś z Was już ją zamontowaną i może mi powiedzieć jak działa? jak masz tempo to załóż tę,niejeden już zakładał i nie narzeka...
studziany Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Mozesz sprobowac zamiescic temat u nas na forum w dziale "Kupię". Ja tak zrobiłem i juz po kilku min na priv odezwal sie forumowicz od ktorego nabylem manetke. Szybko, sprawnie, bezpiecznie takze polecam taki sposob kupna. pozdr
barto_1989 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam kolego manetka powinna posiadać nr: do avanta z pełną obsługą FIS numer vag 4EO 953 503 C (do sedana 4EO 953 503 lub zamiennie z nowszych modeli manetki z 8E0 na początku (około 100zł na allegro).
agoonzo Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 ja mam taką podróbkę i śmiga,aż miło,także polecam
Rekomendowane odpowiedzi