Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... ale Ty przeciez wiesz lepiej ... :naughty:

nie o to chodzi...deprecjonujecie hamownie i tyle...najczęściej robią to ci, którzy jej nie mają...w mniejszym stopniu ci, którzy mają inercyjną...obiążeniowcy wcale :decayed:

i tyle w temacie :tongue4:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

... ale Ty przeciez wiesz lepiej ... :naughty:

nie o to chodzi...deprecjonujecie hamownie i tyle...najczęściej robią to ci, którzy jej nie mają...w mniejszym stopniu ci, którzy mają inercyjną...obiążeniowcy wcale :decayed:

i tyle w temacie :tongue4:

stary ... ale jacy Wy ? po co mi hamownia ? ... :shocked:

nikt tutaj nie deprecjonuje hamowni , tylko nie mozna jej traktowac jako wyroczni ...

opanuj sie i przeczytaj dyskusje od poczatku .... :tongue4:

koniec OT z mojej strony ...

Opublikowano

tylko nie mozna jej traktowac jako wyroczni ...

przeczytaj to:

Co do tematu to zawsze lepiej jest zrobić diagnostykę silnika i pomiar na hamowni przed softem jak i tuż po :good:

wychwyć sens swym błyskotliwym umysłem :decayed:

Opublikowano

tylko na tej samej oczywiscie :gwizdanie:

Opublikowano

tylko na tej samej oczywiscie :gwizdanie:

taaa choć jeden wychwycił o co biega :naughty:

Opublikowano

wiesz, zawsze mozna pojechac do VTG i tam na ciebie patrza i wiedza jaki ci wykres zrobic zebys byl zadowolony :naughty:

Opublikowano

Jaworzno-Gliwice-Tychy-Gliwice-Jaworzno conajmniej 250 km, J-no - W-wa 280x2 . Zgadza się połowę bliżej ale wszystko w jednym miejscu więc czasowo chyba się kalkuluję, pozatym cena wysoka jak dla mnie w Tychach. Zobaczymy ile powie Rogalotti :mysli:

Kolego Aligator zrobi Ci to w Gliwicach nie musisz jeździć aż tyle :hi:

Opublikowano

Kolego Aligator zrobi Ci to w Gliwicach nie musisz jeździć aż tyle

Wszystko w jednym miejscu w Gliwicach :mysli:

Pytałem telefonicznie i zrozumiałem że chip w Tychach a na hamownię przed i po trzeba do Gliwic, :wallbash: już nie wiem

Opublikowano

pozatym cena wysoka jak dla mnie w Tychach. Zobaczymy ile powie Rogalotti :mysli:

Drogo czyli ile? W Tychach jest hamownia dla FWD a w Gliwicach dla Q :wink4:

Opublikowano

Pytałem telefonicznie i zrozumiałem że chip w Tychach a na hamownię przed i po trzeba do Gliwic, :wallbash: już nie wiem

Umawiasz się i jedziesz do Gliwic,tam Wojtek sprawdzi Ci logowaniem motor i na hamowni wszystko ustawi pod nowy program :good:

Ja i wielu innych tak mieliśmy,łącznie z korektą :evil:

Opublikowano

pozatym cena wysoka jak dla mnie w Tychach. Zobaczymy ile powie Rogalotti :mysli:

Drogo czyli ile? W Tychach jest hamownia dla FWD a w Gliwicach dla Q :wink4:

1400 :wallbash:

Umawiasz się i jedziesz do Gliwic,tam Wojtek sprawdzi Ci logowaniem motor i na hamowni wszystko ustawi pod nowy program :good:

Ja i wielu innych tak mieliśmy,łącznie z korektą :evil:

Dzięki kolego to jest konkretna informacja tylko ta cena :thumbdown:

Opublikowano

Jak chcesz mieć taniej to się zapisz na grupowe i wtedy cena jest niższa proste.

Opublikowano

Dokładnie, jest teraz grupowe u rob555 w Tune-Up z tym, że lista już zamknięta i cena 700 zł za AVF z Q to jak prezent od mikołaja :good:

Opublikowano

:wallbash: czyli znowu się spóźniłem szkoda bo za 7 paczek to faktycznie jak prezent od Mikołaja :good:

Może następnym razem się uda - jak będziecie coś organizować to proszę dajcie znać jestem chętny :hi:

Opublikowano

Ja też jestem chętny jak będzie organizowana następna lista :) mogę dojechać na śląsk lub gdzieś w Krakowie :)

Opublikowano

Też bym był chętny na wirusa do mojej:) Może ktoś zorganizuje w najbliższym czasie jakąś grupówkę na śląsku?

Opublikowano

może trzeba założyć oddzielny temat na to? bo i ja byłbym chętny na wirusa :P ale gdzieś na lubelszczyźnie, ew. blisko tak do 200km od LBN-u

Opublikowano

Byłem dziś u aligatora dowiedzieć się o wirusa do swojej niuni i zapytałem się o zbiorowy chip-tuning w najbliższym czasie.

Powiedział że jeśli znajdzie się grupa minimum 10 chętnych na 100% to można by coś pomyśleć w drugiej połowie czerwca. Więc można by zrobić listę jakąś co wy na to<??>

Opublikowano

Byłem dziś u aligatora dowiedzieć się o wirusa do swojej niuni i zapytałem się o zbiorowy chip-tuning w najbliższym czasie.

Powiedział że jeśli znajdzie się grupa minimum 10 chętnych na 100% to można by coś pomyśleć w drugiej połowie czerwca. Więc można by zrobić listę jakąś co wy na to<??>

Oczywiście jestem zainteresowany :good: