Roogall Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 a moze ktos podac koszty takiej operacji?? i ogolnie opowiedziec cos o zasadzie przeprowadzenia tego zabiegu( +osiagi szkodliwosc na silnik spalanie + czy - itp) no jakis przyklad firmy z Bialegostoku to bede mial blizej;p Z gory dziekuje
Dev Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 na forum jest setki postow na ten temat
Roogall Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 na forum jest setki postow na ten temat ja zaówazyles moja range to dziwisz sie ze ciezko na raz ogarnac to?
Dev Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 wystarczy jak przejrzysz 15 ostatnich stron tego tematu a bedziesz wszystko wiedziec
Roogall Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no juz to jakby zrobilem i z tego co czytam najblizej do warszawy do Tego Pana Rogala ;p i nikt tez na forum nie chwali sie jaka kase zabulil za te operacje widocznie trzeba na priv pisac z Tym czlowiekiem.[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:35_________________________________________________a nie znajdzie sie jakas firma z Bialegostoku?
kamosor Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 A może by tak ktoś zrobił porządek z tym wątkiem ,bo bardzo pomocny i ciekawy ,ale jak nowi mają się przez ten śmietnik przekopać .Pousuwać szajs łącznie z moim ,zostawić konkrety.
NYNA Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 no juz to jakby zrobilem i z tego co czytam najblizej do warszawy do Tego Pana Rogala ;p i nikt tez na forum nie chwali sie jaka kase zabulil za te operacje widocznie trzeba na priv pisac z Tym czlowiekiem.Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:35 -------------------------------------------------------------------------------- a nie znajdzie sie jakas firma z Bialegostoku? Spojrzał byś trochę niżej i wszystkie odpowiedzi są w tym dziale. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=166743.45
Roogall Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no juz to jakby zrobilem i z tego co czytam najblizej do warszawy do Tego Pana Rogala ;p i nikt tez na forum nie chwali sie jaka kase zabulil za te operacje widocznie trzeba na priv pisac z Tym czlowiekiem.Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:35 -------------------------------------------------------------------------------- a nie znajdzie sie jakas firma z Bialegostoku? Spojrzał byś trochę niżej i wszystkie odpowiedzi są w tym dziale. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=166743.45 Dzięki za wskazówke.
vwrobin Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 mam pytanie chce zmienic silnik na 1.8 turbo czy musze zmienic instalacje elektryczna??
Dev Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 mam pytanie chce zmienic silnik na 1.8 turbo czy musze zmienic instalacje elektryczna?? lepiej od razu zmien auto nie warto swap-owac
jozek726 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 mam pytanie chce zmienic silnik na 1.8 turbo czy musze zmienic instalacje elektryczna?? tak
Hosse88 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 mam pytanie chce zmienic silnik na 1.8 turbo czy musze zmienic instalacje elektryczna?? chyba Ci sie troche kolego watki pokickaly proponuje EOT
IFRIT Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 a nie znajdzie sie jakas firma z Bialegostoku? http://www.turbodiesel.pl/ Nie będziesz żałował.
prubny2 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Czy można zrobić w woj. Ślaskim dobry Chiptuning??
czesio Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, świeżo co zakupiona A4 B7 1,8T 163ps. Polecacie kogoś z Łodzi? Najlepiej z hamownią bo jakoś na "gębę" to nie wierzę w przyrost mocy. Jak myślicie, ile da się z tego silnika wykrzesać? pozdr.
godski Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mam to samo. Bez zmian do 200 KM, włożysz +/- 6-8 tysięcy i powinno być 230KM/330NM lub troszkę mniej. Fajniej sie jeździ warto. Ja walczę z furą u Rogala, z Łodzi masz niedaleko. Poza tym, mieszczą się na południu Stolicy, więc nie trzeba gnać przez całe miasto.
czesio Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A słyszeliście coś o tej hamowni Nagaz? Widzałem ich reklamę i podobno też się zajmują wirusowaniem...Ciekawe z jakim efektem.
oobennyoo Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Siema !! Mnie interesuje wirusowanie Moze zrobimy jakaś liste chętnych do pana Rogalotti ??
Thom4s Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nie będę oryginalny jak napiszę, że polecam Rogala, ale odwalił w moim aucie kawał dobrej roboty.
Rekomendowane odpowiedzi