Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BFB] Czy można kupić przycisk podłokietnika ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy znacie lub wiecie gdzie mozna dostac taki przycisk. do b5 znalazlem ale z b6 jest problem. dzwonilem do aso maja tylko cale gory :polew: za 320 zeta. parodia - nastepny paradoks po co mi cala gora jak wymieniam tylko przycisk. moze jest jakies oznaczenie nr. fabrycznym co ulatwi szukanie? na klawiszu sa jakies oznaczenia ale koles w aso mowi ze to nr odlewu :disgust:

z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

widziałem ostatnio sam przycisk do B6 na allegro... ale przyznaję że trzeba trafić...

Opublikowano

dzwonilem do aso maja tylko cale gory :polew: za 320 zeta.

za materialowe wykończenie płaciłem do B6 180 zł :gwizdanie:

Opublikowano

a jak temat wyglada z nówka. pewnie kiepsko. mozna cos takiego wogole kupic ?

863500.png

tu nie widzę tego...[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 15:22_________________________________________________więc zostaje chyba allegro

Opublikowano

kupuje się całą pokrywę, nie ma możliwości kupienia samego przycisku

Opublikowano

nastepna dziwna rzecz. wydawalo by sie ze wszystko jest wymienne a tu prosze. zwłaszcza ze dostep do wymienianego elementu jest bardzo dobry i kazdy mogl by to zrobic. pozostaje szukanie

(zastanawiajace jest dlaczego do podlokietnika od b5 mozna ten przycisk dostac bez problemu)

dzieki wielkie

Opublikowano

nastepna dziwna rzecz. wydawalo by sie ze wszystko jest wymienne a tu prosze. zwłaszcza ze dostep do wymienianego elementu jest bardzo dobry i kazdy mogl by to zrobic. pozostaje szukanie

(zastanawiajace jest dlaczego do podlokietnika od b5 mozna ten przycisk dostac bez problemu)

dzieki wielkie

nei widziałem podłokietnika w b5 ale może jest inaczej zbudowany...
Opublikowano

najtaniej chyba bedzie na allegro z tym ze trzeba trafic na ten sam odcien tapicerki zeby to jakos wygladalo . mam ten sam problem:(

Opublikowano

nie jest tak trudno jak by sie zdawalo :> z tym wymontowaniem i zlozeniem. ten z aukcji to od b5 jak juz wczesniej pisalem. udalo mi sie poskladac moj uszkodzony niestety trzeba było zrezygnowac ze sprenzynki. ale za to nic nie widac