Barth Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Tak jak w temacie, co dokładnie diagnozować w ASO i czy dzięki temu można określić stan silnika, układu wtryskowego itp .. Pozdro
jaro4444 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Bartek ale Ty niedowiarek jesteś. Mówiłem Ci o BRD a Ty jak osiołek nadal swoje
spanky Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Tak jak w temacie, co dokładnie diagnozować w ASO i czy dzięki temu można określić stan silnika, układu wtryskowego itp .. Pozdro aso to bym chyba ominal ... moze tylo w celu sprawdzenia historii auta ... reszta to vag i hamownia ...
Barth Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 No dobra VAG ale co tym Vagiem sprawdzać ??? Jakie kanały itp?
Flyer Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wystarczy poszukac: http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html
Musashi Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 zgodnie z info watku ktory Flyer podeslal tradycyjnie weryfikujesz bledy, logujesz grupy, sprawdzajac czy wartosci zadane pokrywaja sie z rzeczywistymi obejrz grupe statyczna 013, 018 oraz 023 mozna zweryfikowac z grubsza stan wtryskow i silnika
Barth Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Po 6 miesiącach użytkownia mogę powiedzieć ze narazie nic sie z autem nie dzieje , auto trzyma moc , nie wywala błędów. Przez 6 miesięcy padł mi tylko czujnik różnicy ciśnień w DPFie ( wymiana na gwarancji ) . Do dnia dzisiejszego zrobiłem autkiem 42 tys . Pozdrawiam Barth
Rekomendowane odpowiedzi