Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecam w Olsztynie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w fazie poszukiwań.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też serwisuje na tracku u Adama samochod i musze powiedziec ze jestem zadowolony...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mialem duzy problem ze skrzynia biegow,nadawala sie tylko do wymiany,czworka nie chciala wchodzic a trojka tez nie "halo". Adama i jego warsztat oceniam bardzo wysoko,bardzo profesjonalne podejscie do klienta, wystarczylo kilka godzin i mialem "nowa" skrzynie o znanym przebiegu lacznie z wymiana (nieoceniona pomoc Adama ktory ja dla mnie wyszukal choc wcale nie musial tego robic).W ciagu jednego dnia moje auto zostalo "wyleczone" w sposob szybki rzetelny i uczciwy. Serdecznie polecam jego warsztat,to ludzie znajacy sie na rzeczy a nie jakas sciema.

Pozdrawiam

Krzysztof

Opublikowano

potwierdzam. Znam chłopaków osobiście i polecam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Opublikowano

Witam

Koledzy a mógłby ktoś polecić jakiegoś elektryka w Olsztynie lub okolicach??

Mam problem z klaksonem pali mi cały czas bezpiecznik, pewnie jakieś zwarcie , ale ja się na tym w ogóle nie znam.

Pozdrawiam Fifer :a4fan:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

KOLEDZY-DAJCIE MI NAMIARY NA TE WARSZTATY BLIŻSZE- telefon np-jak nie chcecie na forum macie numery mojego gadu i tlena na profilu- proszę

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Rownież serwisuje autko u Adama od 2lat i człowiek jest naprawde swietny,polecam w 100%,a jesli chodzi o elektryke to rowniez tam,tylko tym zajmuje sie Marcin.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

metalowa 7 a olsztyn za hurtownią kwiatów Naprawdę fachowa szybka i solidna obsługa i naprawa--polecam :th:

Opublikowano

Fajnie że pomogli

Opublikowano

Cześć,

potrzebuję nabicia i sprawdzenia klimy. Za rozsądną kasę - gdzie warto pojechać?

Dzięki za info.

Opublikowano

też podpinam sie do tego pytania :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czesc ja robilem na gutkowie tel 609 690 430 adresu nie mam mam spokojny starszy pan dobrze robi juz trzecie autko u niego sprawdzam co roku i jestem zadowolony

Opublikowano

Teraz ja mam problem i nie wiem gdzie w Olsztynie z nim udeżyć.. Czuję że automat mój kończy żywot.. jakieś sugestie?? I nie pytam o tanio ale o dobrze (ASO odpada).

Opublikowano

Teraz ja mam problem i nie wiem gdzie w Olsztynie z nim udeżyć.. Czuję że automat mój kończy żywot.. jakieś sugestie?? I nie pytam o tanio ale o dobrze (ASO odpada).

Przerabiałem chyba wszystkie warsztaty w Olsztynie i najbliższej okolicy - te które zajmują się naprawą automatów. Żaden, dosłownie ŻADEN nie mógł sobie poradzic, stad wniosek, ze nie mają większego pojęcia o naprawie AS (no przynajmniej skrzyń typu tiptronic). Nie daj się oszukac.

Polecam warsztat w nadarzynie kolo warszawy. Koszt naprawy płyty w tiptronic przy silniku AVF z wymianą oleju i filtra - 800zł. Wgrano mi też nowy soft do skrzyni i chodziła lepiej niż seryjna.

PPHU EDMAR Nadarzyn ul. Brzozowa 14 tel. 0227298015

http://automat.pl

Opublikowano

Proszę o podpowiedź gdzie na Tracku jest warsztat Adama.

Opublikowano

Witam :>

Przy Gazecie olsztyńskiej skręcasz w lewo, (w dół) -jedziesz do końca prosto.

Na końcu skręcasz w lewo-no i po lewej stronie masz warsztat

Pozdrawiam

PS. Nie da sięnie zauważyć :naughty: :naughty:

Opublikowano

Polecam gorąco warsztat Adama.. początkowa analiza była że tak powiem nie za bardzo, ale dzisiaj wstawiłem autko do - niego. Po 5 godzinach telefon - autko gotowe. I znowu mam banana na twarzy i radość z jazdy. Cena - nie spodziewałem się aż tak niskiej. Jeszcze raz polecam.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Musze spisać pare numerów i adresówn na warsztaty w Olsztynie bo ostatnio w sobote lawetą wracało moje auto do domu a bardzo czesto jestem w olsztynie i może mi sie to przydać.