Kamyk Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam, sprawa w sumie prosta: Jak większość posiadaczy Audi mam taki bajer w wersji sprzętu audio. Powinno być coraz głośniej, im wyższe obroty silnika, no i skala ustawienia jest od 1 do 7. Miałem i na minimalnym wskazaniu i na maxie, a różnicy nie ma żadnej - jak pędzę to sam muszę głośniej robić, żeby był sound jak trzeba. Co tam pokręciłem, kto podpowie, bo już mnie po prostu ta sprawa Zdrowaś K.
KOval81 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 VAG się kłania Kamyk - mam ten sam problem niestety i też niejednokrotnie kurvicę :>
Tobi_one Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 jesli o to chodzi to u mnie im szybciej jade tym glosniej jest muzyczka, wiec daje rade;]
Kamyk Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 VAG się kłania Kamyk - mam ten sam problem niestety i też niejednokrotnie kurvicę :> No to lepiej być nie może, nic tylko szaleć ze szczęścia Jeszce raz byłem w niuni z instrukcją w ręku - za cholerę nie idzie tego ustawić A by to szlag ... Zdrowaś K.
KOval81 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ja próbowałem u siebie w poziomu menu ukrytego przestawiać wszystkie opcje jakie tylko sa dostępne i nic. Pozostaje Ci VAG jak napisałem, a w instrukcji tego nie ma :>
Tobi_one Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 ja mam tak ustawione i jest wszystko ok;] a GALA to mozna jeszce wziasc na 7 a ja mam na 5 jak widac.
agoonzo Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Witam, sprawa w sumie prosta: Jak większość posiadaczy Audi mam taki bajer w wersji sprzętu audio. Powinno być coraz głośniej, im wyższe obroty silnika, no i skala ustawienia jest od 1 do 7. Miałem i na minimalnym wskazaniu i na maxie, a różnicy nie ma żadnej - jak pędzę to sam muszę głośniej robić, żeby był sound jak trzeba. Co tam pokręciłem, kto podpowie, bo już mnie po prostu ta sprawa Zdrowaś K. doszedłeś już do tego,dlaczego nie działała ci gala?
simon__75 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Ktos wie jak to w końcu stawić ?
Rekomendowane odpowiedzi