recor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Na forum już jestem ze 2 miesiące wiec czas najwyższy zaprezentować moja Audiczke 1.9 TDI 110KM z '96 roku. Troszkę brudna ale nie miałem czasu jechać na myjke :biggrin: Co o niej sadzicie? czekam na opinie Wyposażenie: -klima -elektryka przód + lusterka -podgrzewane fotele przód -ABS -2poduchy -fele 15 więcej rzeczy nie pamiętam proszę o pokutę i .... a to nie to forum :biggrin:
Lukas Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No prosze a czemu ja tego auta nie widzialem jeszcze na spocie w Wawie widze ze brakuje Ci zaslepki w radiu trzeba cos wstawic bo jakos tak dziwnie
recor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Na spociku na pewno sie pojawie :biggrin: a co do zaślepki to muszę kupić tez mi sie malo podoba bez tego :redface:
Wihajster Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 fajna widze ze kiera swiezo obszyta skóra bo wyglada jak nowa
Piotrek98igo Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 spoko seria :biggrin: masz zamiar jakies zmianki wprowadzic?
Gość spedyt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ładny avancik, zmień mieszek i będzie dużo lepiej
rafalekx Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ładny klekocik i najważniejsze avant!
recor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 fajna widze ze kiera swiezo obszyta skóra bo wyglada jak nowa czy świeżo ciężko mi powiedzieć taka już kupiłem, ale miła jest w dotyku i fajnie sie kieruje spoko seria :biggrin: masz zamiar jakies zmianki wprowadzic? z czasem jak kaski przybędzie mam zamiar wstawic fele 17'', światła z przodu też bym chętnie wymienił i pare drobnostek porobił Ładny avancik, zmień mieszek i będzie dużo lepiej mieszek jutro kupuje :biggrin:
pre_pl Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 mieszek do wymiany, soft w ECU do wymiany i będzie miodek
recor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 soft w ECU do wymiany i będzie miodek a gdzie mogę wgrać w wawie inny sofcik i jaki jest tego koszt rozumiem że ten nowy soft to tzw. chiptunnig
Gość zdeniu Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 a gdzie mogę wgrać w wawie inny sofcik i jaki jest tego koszt rozumiem że ten nowy soft to tzw. chiptunnig podjedź do Rogala bo warto http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=118133#118133
Gość rob Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 kilka zmian i będzie pięknie, podstawa czyli avant już jest
Smoczyca Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 o jaka śliczna, ciemniejsza (i troszeczkę starsza) siostra mojej niuni : )
recor Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2007 podjedź do Rogala bo wartohttp://www.a4-klub.pl/for...p=118133#118133 dzięki za info o jaka śliczna, ciemniejsza (i troszeczkę starsza) siostra mojej niuni : ) masz starsza siostrę swojej niuni i co za tym idzie starszego brata forumowicza :biggrin: Dziś od sąsiada dostałem rewelacyjny preparat firmy CARTEC royal 80 gorąco go wam polecam, usuwa bród z tapicerki, boczków, podsufitki, tworzyw sztucznych praktycznie zerowym nakładem siły, rozrabiasz z wodą 1:10 i doprowadzasz niunie do takiego stanu jakby co z fabryki wyjechała :biggrin: Nadaje sie też do mycia silnika (ja jednak mycia silnika nie preferuje) i nadwozie naprawdę gorąco go wam polecam. Ceny tego preparatu nie znam ale jest sprzedawany w bańkach 5l http://www.cartec.nl/pl/index.htm
Rekomendowane odpowiedzi