Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN+] Sreberko z klekocikiem :) "schwarz pakiet", avuski 17'' :)

rafalekx

Rekomendowane odpowiedzi

Zakladaj 18 i zawias -40mm :kox: :gwizdanie:

A chrom? Zapomniałeś o chromie :decayed::tongue4:

Nie yczku koniec zabawy z modami w aucie... Jak podliczę ile kasy na to poszło... :blink: Dość, jakoś to teraz wygląda i jakoś jedzie :tongue4: 18/19'' to się w nowszej furce założy :decayed: Ale trzeba zarobić na nią :wink4:

To cos Ty tam takiego narezal ze tyle kasy wydales..? :shocked:

To cos Ty tam takiego narezal ze tyle kasy wydales..? :shocked:

Ja mówię o wszystkim co do tej pory zrobiłem, bo suma jak dla mnie spora wyszła, coś ponad 4 tysiaki wychodzi (no minus sprzedane fele to wychodzi lekko ponad 3), albo bardzo blisko tej sumy :decayed: dość ile można pchać w 11 letnie auto :decayed: Fakt, że się nie psuła i oby tak zostało (odpukać) więc mogłem sobie na to pozwolić :) Na dniach wymiana rozrządu, filtrów, pasków, oleju i dość tych świństw :D A potem już tylko lać i jeździć :)

Rafalekx ja to tam widze zdesio od Esy jeszcze, nie zamykaj budżetówki :polew:

Nie nie i jeszcze raz nie :decayed: Mi się podoba tak jak jest :) Jedynym prezentem jaki mogę tu sobie sprawić to zapach do wnętrza i polerka :D Nawet dekielków nie kupię! Bo kupowanie i "oddawanie w prezencie" mija się z celem :tongue4:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 11:11_________________________________________________

To malo :naughty:

No może i mało, ale dołożyłbym kolejne 3 koła, potem kolejne 3 i mam B6 :decayed: Dość... kasa idzie do świnki na nowe autko :tongue4: Ale przy marce zostanę :) Nie to co inni... BełeMfu :tongue4: W sumie i tak juz tym jeżdżę 3 lata :rolleyes:

bo trzeba być twardym nie mientkim :cool1: , ładne to sreberko , wrzuć jakieś nowe foty :cool1:

Foty będą w przyszłym tyg. po spociku na torze :) Bo zapowiada się fajny niedzielny spocik LKA :wink4:

A co do twardości... na serio mi się podoba tak jak jest, plany osiągnięte, wygląda ok :) jakoś jedzie :) jeśli jakoś w niezaplanowany sposób padnie turbinka albo padną wtryski to będzie korekta może większe graty, ale tylko i wyłącznie wtedy jak coś padnie :) Kasa na mody będzie w następnym aucie, to choroba, która mnie też dopadła, ciężko mi sie "poddawać" ale na dzień dzisiejszy mówię dość... :rolleyes:

Rafalekx a Parktronic kiedy :mysli::naughty:

:polew: nie chyba sobie odpuszczę... :polew: No chyba że jakoś po taniości wyrwę sama dokładkę :polew: Oj kurde musiałeś obudzić we mnie to coś :tongue4: No jedynie dokładka z parktroniciem mi się tu jeszcze widzi i koniec.

No może i mało, ale dołożyłbym kolejne 3 koła, potem kolejne 3 i mam B6 decayed Dość... kasa idzie do świnki na nowe autko tongue4 Ale przy marce zostanę smiley Nie to co inni... BełeMfu tongue4 W sumie i tak juz tym jeżdżę 3 lata rolleyes

To wedlug Ciebie po ile B6 chodza..? :) Nie przesadzaj.. 3 tys.. i to duzo przez 3 lata..? Hyhy :naughty:

Zawias i 18 musi byc :naughty:

To wedlug Ciebie po ile B6 chodza..? :)

czepiasz się ykku, wole odłożyć te kolejne 3-5 tys. niż ma mi później zabraknąć na jakiegoś ładnego i solidnie wyposażonego S-line'a albo coś z body S4, bo auto musi być lepiej wyposażone niż moja B5 :tongue4: wiem... brak frajdy z rezania :decayed:

Zawias i 18 musi byc :naughty:

Już na 17'' i -20 po Lublinie nie jeździ się zbyt komfortowo :wallbash: Miejscami w stolicy też nie :wallbash:

18/19'' w następnym aucie, w B5 nie :wink4:

rób AFN ++ :naughty::decayed:

Tak jak śmigam teraz w zupełności mi ten jeden + wystarczy :)[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 17:52_________________________________________________Doszedł wykresik :decayed:

wykresik.th.jpg

dekielki masz już do felg czy może już na stali jeździsz :tongue4:

dekielków nie ma i nie będzie :decayed: stal czeka na 2 śnieg :decayed: jeszcze alu na aucie :wink4:

A co tu pisać... w wyposażeniu już dawno tempomat wpisany :polew: Tylko wtedy leżał na półce a teraz już w aucie założony :kox: Wkleję tylko foto wyczynu po rezanku i potem foto jak juz się ogarnie temat sensora :wink4: No i trzeba posprzątać w środku, bo nabrudziłeś... :polew: Od dziś mistrz oszczędnej jazdy :kox:

201002271471.th.jpg :kox:

fura :kox:

nie ma co programik zrobiony, fajne mody :decayed:

ja zbieram $ na program :evil:[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 19:43_________________________________________________a fis trybi już dobrze ?? :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...