ykk Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Zakladaj 18 i zawias -40mm :gwizdanie: A chrom? Zapomniałeś o chromie Nie yczku koniec zabawy z modami w aucie... Jak podliczę ile kasy na to poszło... Dość, jakoś to teraz wygląda i jakoś jedzie 18/19'' to się w nowszej furce założy Ale trzeba zarobić na nią To cos Ty tam takiego narezal ze tyle kasy wydales..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 To cos Ty tam takiego narezal ze tyle kasy wydales..? Ja mówię o wszystkim co do tej pory zrobiłem, bo suma jak dla mnie spora wyszła, coś ponad 4 tysiaki wychodzi (no minus sprzedane fele to wychodzi lekko ponad 3), albo bardzo blisko tej sumy dość ile można pchać w 11 letnie auto Fakt, że się nie psuła i oby tak zostało (odpukać) więc mogłem sobie na to pozwolić Na dniach wymiana rozrządu, filtrów, pasków, oleju i dość tych świństw A potem już tylko lać i jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Rafalekx ja to tam widze zdesio od Esy jeszcze, nie zamykaj budżetówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 To malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Rafalekx ja to tam widze zdesio od Esy jeszcze, nie zamykaj budżetówki Nie nie i jeszcze raz nie Mi się podoba tak jak jest Jedynym prezentem jaki mogę tu sobie sprawić to zapach do wnętrza i polerka Nawet dekielków nie kupię! Bo kupowanie i "oddawanie w prezencie" mija się z celem [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 11:11_________________________________________________ To malo No może i mało, ale dołożyłbym kolejne 3 koła, potem kolejne 3 i mam B6 Dość... kasa idzie do świnki na nowe autko Ale przy marce zostanę Nie to co inni... BełeMfu W sumie i tak juz tym jeżdżę 3 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 bo trzeba być twardym nie mientkim , ładne to sreberko , wrzuć jakieś nowe foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 bo trzeba być twardym nie mientkim , ładne to sreberko , wrzuć jakieś nowe foty Foty będą w przyszłym tyg. po spociku na torze Bo zapowiada się fajny niedzielny spocik LKA A co do twardości... na serio mi się podoba tak jak jest, plany osiągnięte, wygląda ok jakoś jedzie jeśli jakoś w niezaplanowany sposób padnie turbinka albo padną wtryski to będzie korekta może większe graty, ale tylko i wyłącznie wtedy jak coś padnie Kasa na mody będzie w następnym aucie, to choroba, która mnie też dopadła, ciężko mi sie "poddawać" ale na dzień dzisiejszy mówię dość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Rafalekx a Parktronic kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Rafalekx a Parktronic kiedy nie chyba sobie odpuszczę... No chyba że jakoś po taniości wyrwę sama dokładkę Oj kurde musiałeś obudzić we mnie to coś No jedynie dokładka z parktroniciem mi się tu jeszcze widzi i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 No może i mało, ale dołożyłbym kolejne 3 koła, potem kolejne 3 i mam B6 decayed Dość... kasa idzie do świnki na nowe autko tongue4 Ale przy marce zostanę smiley Nie to co inni... BełeMfu tongue4 W sumie i tak juz tym jeżdżę 3 lata rolleyes To wedlug Ciebie po ile B6 chodza..? Nie przesadzaj.. 3 tys.. i to duzo przez 3 lata..? Hyhy Zawias i 18 musi byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 rób AFN ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 rób AFN ++ Witek odradzili :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 To wedlug Ciebie po ile B6 chodza..? czepiasz się ykku, wole odłożyć te kolejne 3-5 tys. niż ma mi później zabraknąć na jakiegoś ładnego i solidnie wyposażonego S-line'a albo coś z body S4, bo auto musi być lepiej wyposażone niż moja B5 wiem... brak frajdy z rezania Zawias i 18 musi byc Już na 17'' i -20 po Lublinie nie jeździ się zbyt komfortowo Miejscami w stolicy też nie 18/19'' w następnym aucie, w B5 nie rób AFN ++ Tak jak śmigam teraz w zupełności mi ten jeden + wystarczy [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 17:52_________________________________________________Doszedł wykresik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 dekielki masz już do felg czy może już na stali jeździsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 dekielki masz już do felg czy może już na stali jeździsz dekielków nie ma i nie będzie stal czeka na 2 śnieg jeszcze alu na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walus851 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 super wygląda audi w avancie na tych felgach muszę faktycznie o nich pomyśleć gratki z mody :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 no i tempometr i manetka pod fisa wyrezane a żadnych znian w watku nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 A co tu pisać... w wyposażeniu już dawno tempomat wpisany Tylko wtedy leżał na półce a teraz już w aucie założony Wkleję tylko foto wyczynu po rezanku i potem foto jak juz się ogarnie temat sensora No i trzeba posprzątać w środku, bo nabrudziłeś... Od dziś mistrz oszczędnej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 super wygląda audi w avancie na tych felgach dokładnie ...bo mam takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 fura nie ma co programik zrobiony, fajne mody ja zbieram $ na program [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 19:43_________________________________________________a fis trybi już dobrze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi