ykk Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Domaluj jeszcze dokladki w kolor i bedzie slicznie..
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Opublikowano 30 Marca 2008 Domaluj jeszcze dokladki w kolor i bedzie slicznie.. Dokładki w kolor to bym pomalował jak najdzie mnie na zmianę zderzaka przedniego na ten od S-ki Ale w najbliższej przyszłości fundusze mi nie pozwolą na to :gwizdanie: Obawiam się że na to co zaplanowałem też może zabraknąć - tzn. lekko nie będzie Niech mi ktoś powie co z tym grillem? wg mnie nie będzie źle jak maznę tą ramkę na czarno - co o tym sądzicie? Do srebrnego to chyba nawet będzie pasowało... U kolegi Iverson'a na czarnym to fajnie wygląda A może grill od S-ki i na czarno ramkę? Ale to już większy wydatek
ykk Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Czarny grill na srebrnym bedzie super wygladac.. :th:
Reggi Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Czarny grill na srebrnym bedzie super wygladac.. :th: Czarny z czarnym znaczkiem i na tyle czarne znaczki .. fele z czarnym środkiem i polerowanym rantem + czarne szybki Dajta mnie sprawdzonego linka do PS to sie pobawie
ykk Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Czarny grill na srebrnym bedzie super wygladac.. :th: Czarny z czarnym znaczkiem i na tyle czarne znaczki .. fele z czarnym środkiem i polerowanym rantem + czarne szybki Dokladnie..
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Opublikowano 30 Marca 2008 Czarny grill na srebrnym bedzie super wygladac.. :th: Czarny z czarnym znaczkiem i na tyle czarne znaczki .. fele z czarnym środkiem i polerowanym rantem + czarne szybki Dajta mnie sprawdzonego linka do PS to sie pobawie hahaha nie za dużo tego czarnego? Właśnie nie wiem czy znaczki Audi też mazać Czy jest sens? Bo to się wszystko brzydko "zleje" No nie wiem... A i jeszcze jedno - mazać to w czarny błysk czy czarny mat? Niby relingi sa matowe, więc grill może też w mat co? zabieg z kolorowaniem elementów - głównie grill to najtańsza sprawa raggaman no pobaw się pobaw jak masz czas Tylko nie szalej zbyt ostro bo ja nie będę pożyczki na to wszystko brał
Reggi Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Myśle że na czarno z połyskiem Wywal znaczki z klapy i zostaw tylko pierścienie i wtedy wal na czarno :th:
Przemo 78 Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 No wlasnie tez mam takiego tylko po lifcie super kolor mam na wklejce 1BE ale stoi nizej niewiedziec czemu chyba jakis kowal tam intrwenijowal bo wszedzie zawadzam i naprawde ta twoja stoi w sam raz nie polecam nic nizej
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 No wlasnie tez mam takiego tylko po lifcie super kolor mam na wklejce 1BE ale stoi nizej niewiedziec czemu chyba jakis kowal tam intrwenijowal bo wszedzie zawadzam i naprawde ta twoja stoi w sam raz nie polecam nic nizej Hehe właśnie niby to nie wygląda na aż taką ostrą glebę ale mi się podoba... No ale co najgorsze to też targam osłoną silnika szczególnie zimą w koleinach, albo na większych dołach. No i często trzeba osłonę poprawiać, ale czego się nie robi dla dobrego wyglądu [br]Dopisany: 30 Marzec 2008, 20:26 _________________________________________________Panowie a co myślicie o czymś takim: http://moto.allegro.pl/item337255971_lampy_black_audi_a4_95_99_s4_look_soczewka_2xh7.html niżej VT: Może mi ktoś powiedzieć jak to świeci? No z czym lepiej wygląda? Valeo zespolone ori czy te dzielone Depo black? Mi coś się tak widzi że chyba jednak valeo? :gwizdanie:
grippen Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 bardzo ładna jak ja lubie kolor srebny :th: :th: :oklaski: dla mnie miodzio bierz Valeo ori plus xenon 6000K zobacz jak u mnie świeci a nie poznasz że to twoja bryka
ZYSKI Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Własnie mam cos podobnego od dwoch tygodni, plnie sie przygladam co w temacie i co na czasie....poczytam pooglądam i tez do dzieła...Twoja fura sie podoba Pozdrówka
buliking Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 gdzie kupywales lampy? moze podsuniesz jakiegos linka i czekam na foty po wymianie
pimpciak Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Nie jestem wielkim fanem Avantow wiec tylko powiem ze jakby byl zwykly sedan to bardzo by mi sie podobal;p
olimpus104 Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 bardzo ladne auto,i srodeczek tez.mam bardzo podobnego awancika.umnie kod zawiasow to 1ba jest dosyc wysokie.chcialbym zalozyc,16 lub17 cali. ile musialbym ja zglebic?pozdrawiam
rafalekx Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 bardzo ladne auto,i srodeczek tez.mam bardzo podobnego awancika.umnie kod zawiasow to 1ba jest dosyc wysokie.chcialbym zalozyc,16 lub17 cali. ile musialbym ja zglebic?pozdrawiam Napisałem na PW Moim zdaniem ta ori gleba (-20/-30) jest wystarczająca, chociaż ludzie mają w B5 -40 i z dużymi felgami wygląda to super. Ale już na komforcie straci się troszkę więcej Dlatego wydaje mi się że ori sport tak jak u mnie i felgi 17'' powinno być super :th: Ja powoli myślę o 17'', bo na 16'' jest zbyt komfortowo
slaweq Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Ja powoli myślę o 17'', bo na 16'' jest zbyt komfortowo Rafelekx jaki wzór 17'' planujesz założyć?
rafalekx Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Opublikowano 14 Maja 2008 Ja powoli myślę o 17'', bo na 16'' jest zbyt komfortowo Rafelekx jaki wzór 17'' planujesz założyć? Są na przykładowym VT na wcześniejszych stronach albo na pierwszej, ale chyba coś nie bangla (takie jak ma Cuber albo wit.s), myślałem też o Skach, ale to wyjdzie w praniu. Jeszcze raz dodaje VT: Ale w tym roku nie ma mowy... finansowe braki - właśnie Valeo są w fazie przygotowawczej do rezania A potem xenon itd. Alu w przyszłym roku mam nadzieję
ykk Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Ja powoli myślę o 17'', bo na 16'' jest zbyt komfortowo Rafelekx jaki wzór 17'' planujesz założyć? Są na przykładowym VT na wcześniejszych stronach albo na pierwszej, ale chyba coś nie bangla (takie jak ma Cuber albo wit.s), myślałem też o Skach, ale to wyjdzie w praniu. Jeszcze raz dodaje VT: Ale w tym roku nie ma mowy... finansowe braki - właśnie Valeo są w fazie przygotowawczej do rezania A potem xenon itd. Alu w przyszłym roku mam nadzieję Te fele na srebrnym avancie wygladaja na zywca.. :th: dobry wybor.. :th:
slaweq Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Juz mi działa VT te fele tez mi sie podobaja i tez o nich myslałem, ale nie bardzo pasują do sedana B5 Na Twoim avancie rewelacja
komar865 Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 klasa fura! :th: jeszcze raz dzieki za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi