Adas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 a Ja z kim moge sie zdzwonic zeby na A2 dobic ? kogo k**** chcesz tam dobić po mnie nie trieba ale to bedzie jeszcze przed Toba Tobie zostawie tych mocniejszych
Madas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 a Ja z kim moge sie zdzwonic zeby na A2 dobic ? kogo k**** chcesz tam dobić po mnie nie trieba ale to bedzie jeszcze przed Toba Tobie zostawie tych mocniejszych ja przecież jeżdżę powoli więc nikogo tempem nie dobije
Suli Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 (...) Ze stolycy jadą jeszcze Krzyniek Tom77 Poziu Lukas Kaśka Malik spankey Specu Kokos (...) Może ktoś jeszcze z tej grupy do nas dołączy :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 a Ja z kim moge sie zdzwonic zeby na A2 dobic ? może ja ale jeszcze nie wiem jak jechać będziecie grzać czy w miarę spokojnie? bo nie wiem które auto brać :mysli:
Adas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 a Ja z kim moge sie zdzwonic zeby na A2 dobic ? kogo k**** chcesz tam dobić po mnie nie trieba ale to bedzie jeszcze przed Toba Tobie zostawie tych mocniejszych ja przecież jeżdżę powoli więc nikogo tempem nie dobije powoli powoli, ale jak sie samo slyszy 300 KM to samo to dobija
Madas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 może Flyer podwieś ten wątek na jakiś czas i zrób listę wiary która śmiga tą trasą z Wami
Adas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 a Ja z kim moge sie zdzwonic zeby na A2 dobic ? może ja ale jeszcze nie wiem jak jechać będziecie grzać czy w miarę spokojnie? bo nie wiem które auto brać :mysli: ja sie dostosowuje do grupy, pierwszy jechal nie bede, zreszta nie mam CB
Madas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 a Ja z kim moge sie zdzwonic zeby na A2 dobic ? może ja ale jeszcze nie wiem jak jechać będziecie grzać czy w miarę spokojnie? bo nie wiem które auto brać :mysli: ja sie dostosowuje do grupy, pierwszy jechal nie bede, zreszta nie mam CB byś sobie nabył CB zgredzie
Adas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 a Ja z kim moge sie zdzwonic zeby na A2 dobic ? może ja ale jeszcze nie wiem jak jechać będziecie grzać czy w miarę spokojnie? bo nie wiem które auto brać :mysli: ja sie dostosowuje do grupy, pierwszy jechal nie bede, zreszta nie mam CB byś sobie nabył CB zgredzie moze nabede, ale nie wczesniej niz za pare miesiecy, bo oszczedzam a jesli juz bede nabywal to chcialbym jakos sobie ladnie wmontowac
Adas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ty dobrze wiesz który :naughty: powiedz po imieniu :polew:
Suli Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 :naughty: Wolę nie, bo w Poznaniu to popularne imię :polew:
Adas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 :naughty: Wolę nie, bo w Poznaniu to popularne imię :polew: :naughty: :naughty:
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 :naughty: Wolę nie, bo w Poznaniu to popularne imię :polew: to po nazwisku
Suli Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 No co ty Oziu Aż tak dobrze się nie znamy :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 No co ty Oziu Aż tak dobrze się nie znamy :polew: :polew: no ale myślę że będzie jeszcze nie jedna okazja na poznanie dogłębne ;P a ja sobie Ciebie zapamiętałem po pewnym spotkaniu na spocie w wawie :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Spokojnie Jak bedziemy jechać Krzywoustego, na rondzie Rataje skręcimy na Śródkę, na Śródce w Estowskiegi i później w Garbary, do Armii Poznań, potem Mieszka I i Piątkowską to nie powinnno być źle i powinnismy bezboleśnie sobie poradzić Dobrze mówię :?: :kox: jesli chcecie jechac do konca autostrada to owszem, ale wtedy jedziecie przez cale miasto. mozna we wrzesni zjechac na stara A2 i wlatujecie przez swarzedz... za fabryka VW nie prosto na wiadukt tylko w prawo, potem caly czas prosto i dalej jak na mapce... jedyny minus tej trasy to duzo fotoradarow jest jeszcze opcja by pojechac tak: Jak bedziemy jechać Krzywoustego, na rondzie Rataje skręcimy na Śródkę, przez Śródke prosto do Głównej, w lewo w Nowe Zawady, dalej prosto do Lechickiej, w lewo na most i dalej jak na mapce...
Suli Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 jedyny minus tej trasy to duzo fotoradarow Odpada :> przez Śródke prosto do Głównej, w lewo w Nowe Zawady, dalej prosto do Lechickiej, w lewo na most i dalej jak na mapce... A Główna z Lechicką na tym odcinku to nie stoją czasem w permanentnym korku [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 02:12_________________________________________________ (...) a ja sobie Ciebie zapamiętałem po pewnym spotkaniu na spocie w wawie :gwizdanie: :gwizdanie: A ja Ciebie nie Już tak mam Oziu, że mnie różni ludzie znają i zapamiętują :> A ja ich nie http://www.google.pl/search?hl=pl&q=micha%C5%82+suliborski&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=2&oq=micha%C5%82+Sul
Rekomendowane odpowiedzi