juleknotdead Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 KUPIŁEM JAKIŚ CZAS TEMU A4 1.6L 96r.U MECHANIKA WYMIENIŁEM ROZRZĄD NAPINACZE ITD.MECHANIK POWIEDZIAŁ ŻE WSZYSTKO Z GÓRNEJ PÓŁKI PRZY OKAZJI WYMIENIŁEM OLEJ,MECHANIK POLECIŁ MOBIL SYNTETIC,A TERAZ GDY POCZYTAŁEM O TYM TO MYŚLE ŻE TO NIE BYŁ DOBRY POMYSŁ BO WCZEŚNIEJ RACZEJ NIE BYŁ LANYM TAKIM OLEJEM.PRZEJECHAŁEM JUŻ PONAD 3000KM I NIC SIĘ NIE DZIEJE(NO MOŻE TROSZKE OLEJU UBYŁO.CO MOŻE SIĘ STAĆ I CZY MAM LAĆ DALEJ TAKI OLEJ? a jednak jest przeciek na misce olejowej
Yelo Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 1. Wyłącz Caps Lock. 2. Jak nie masz dużego zużycia oleju to możesz zostawić jak jest. 3. Na przyszłość http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adp_liqui_molly_czy_przejsc_z_polsyntetyka_na_syntetyk-t81926.0.html
juleknotdead Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 a jak zacznie lecieć to w którym miejscu(znaczy gdzie patrzeć) i co wtedy?
kosiniak Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 miejsca uszczelniane ale jak zrobiles juz 3k to spoko, jets ok
FAZY Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 A jaką masz pewność ,że wcześniej w silniku nie było też syntetyka może twój silnik jest jeszcze w dobrej kondycji i nie jest rozszczelniony ,skoro zrobiłeś 3 tysiące i nic nie leci
biedruch Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 jesli masz naprawdę lekko ponad 300 kkm to luzik, synt jak najbardziej :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 jesli masz naprawdę lekko ponad 300 kkm to luzik, synt jak najbardziej :gwizdanie: Nie wiem skąd wziąłeś to 300kkm Mowa, że auto przejechało 3kkm na nowym oleju...
Rekomendowane odpowiedzi