AdamsDH Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Czesc, Mam nadzieje, ze w dobry dzial wcelowalem :-) Znacie moze jakies sroty w wawie lub okolicach gdzie maja wybor czesci do VAG ? Potrzebuje kupic do eksperymentow reflektor A4 b5 polift najlepiej uszkodzony.
Reggi Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 W Starej Miłosnej przed Warszawą masz szrot. Tyle żem widział..tyle żem wiem
soolek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Adams, poszukaj na forum ludzi, którzy ostanio zmieniali lampy na polift (niedawno robił to np. Kolkov - Warszawa) i pytaj, czy mają stare na sprzedaż. [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 13:38_________________________________________________A tu masz ogłoszenie o częściach z Audi - może mają reflektory: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_prawie_wszystkie_czesci_do_b5_na_sprzedaz-t83462.0.html;new#new Poza tym Tosik (też Wawa) niedawno kupił anglika, więc może będzie mial lampy na zbyciu.
AdamsDH Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dzieki piekne :-) Wlasnie ja szukam uszkodzonego polifta :-)[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 14:03_________________________________________________Kurcze, nikt nie ma poliftowych reflektorow ani sprawnych ani uszkodzonych. Wymiotlo, kazdy wymienia chyba na polifty Nawet soczewki od b6 sa tansze niz polift do b5 sic!
Kowi87 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Co do szrotów w okolicy wawy jest jeszcze dość sporawy przed Garwolinem jadąc od Warszawy, miejscowosć Mietne(trzeba zjechać z obowdnicy) Jak cos to ja mam prawe Valeo(zespolone) bez silniczków i zatyczki tylnej, zaczepy spawane, bez żarówek
AdamsDH Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Wiecie moze czy reflektor od S4 do 99 roku (dzielony z soczewka) ma ten ruchomy srodek (odblysnik od dlugich i miejsce na soczewke oraz silniczek do samopoziomowania) taki sam jak reflektor poliftowy? Chcialbym poprostu podmienic ten odblysnik w swojej lampie. Wyglada podobnie a rozwiazaloby to moj problem braku uszkodzonych poliftowych lamp, ktorych nie ma w szrotach i na allegro ;-(
Tomeks Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zapraszamy na WARSZAWSKI SZROT ! *** PROMENADA, każdy WTOREK, godz. 19:00 Parking wielopoziomowy 3 piętro Wjazd jest od ulicy Rechniewskiego/ Nowaka- Jeziorańskiego. :decayed: :decayed:
letallec Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Strazacka(ktos juz chyba podawal www). Maja dosc spory wybor VAG
Buba Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zapraszamy na WARSZAWSKI SZROT ! *** PROMENADA, każdy WTOREK, godz. 19:00 Parking wielopoziomowy 3 piętro Wjazd jest od ulicy Rechniewskiego/ Nowaka- Jeziorańskiego. :decayed: :decayed: jasne, wpadaj, czasami przyjezdzaja takie ze cos mozna wyjac/zamienic :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi