Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Prośba o opinie - felgi 17 ATS do B5 Avant Quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam co sa dzicie o tych felach? wiem potrzebne będa dystanse chyba ale tak pomijając to to jakie wasze opinie? warte uwagi?

http://moto.allegro.pl/item654359193_ats_17_5x112_7j_et52.html

Opublikowano

Sam jeżdżę na ATSach i jedno co mogę powiedzieć,to że są bardzo wytrzymałe :good: a te z linku wyglądają ładnie i na dodatek cena jest w miarę atrakcyjna :good:

Opublikowano

W tym rozmiarze o takim wzorze będą sie wydawały przymałe :disgust:

Opublikowano

Wzór felg fajny :good: firma też dobra :good: Jedynie w 17" mogą wyglądać trochę ubogo. Pasowałyby przynajmniej 18".

Opublikowano

myślę że 17'' też dadzą radę !! a porządnie ocenić można na aucie jak już będą :hi:

Opublikowano
  • Autor

no właśnie a co do tego ET 52 to będa potrzebne chyba dystanse z tego co sie orientuje bo szerokośc jest taka sama jak oryginalne audi czyli 7J aleaudi mana ET35 a tu jest 52 czyli co dystanse dokupić i bedzie gites dobrze kombinuje? czyli mówicie panowie że ats nie są badziewie i nie pogna sieprzy byle pierwszym zakręcie? to mnie cieszy..

Opublikowano

no właśnie a co do tego ET 52 to będa potrzebne chyba dystanse z tego co sie orientuje bo szerokośc jest taka sama jak oryginalne audi czyli 7J aleaudi mana ET35 a tu jest 52 czyli co dystanse dokupić i bedzie gites dobrze kombinuje? czyli mówicie panowie że ats nie są badziewie i nie pogna sieprzy byle pierwszym zakręcie? to mnie cieszy..

Tylko że będziesz musiał kawał dystansów założyć. Nie ma tych felg z mniejszym ET ?

Opublikowano

tak jak pisza koledzy, przynajmniej 18cali bo mniejsze nie będą wyglądały dobrze

Opublikowano
  • Autor

tylko te jedne znalazłem w tym wzorze.. 18 no tak ładnie sie będzie prezentować ale czy na nasze drogi warto?? jeszcze jest fabrycznie obniżone i na twardym zawiasie w Quattro to juz na tych 15 czuje każda nierówność dlatego myślałem 17 maksymalnie dać i profil mi wyjdzie 45 wtedy.. jeszcze sie da jechać .

Opublikowano

czyli mówicie panowie że ats nie są badziewie i nie pogna sieprzy byle pierwszym zakręcie? to mnie cieszy..

felgi gna sie w zakrecie?? pierwsze slysze, poza tym ats to dobra felga......
Opublikowano

jak ktoś mieszka w regionie gdzie są 'w miarę proste drogi" to 18" ok

ale spróbujcie na 18 poszaleć na mazurach xd, ja mam fabryczne 16' ALU 5-ramienne i też miałem 1BE zawieszenie - samochodzik wyglądał ładnie ale jeździć się nie dało :( i musiałem wyższe sprężyny wstawić

a i na 16 czasami "włos na karku się jeży" jak się gdzieś wpadnie :/ a i te natrętne wahacze częściej będziesz wymieniał

zasadniczo decyzja i tak należy do Ciebie - cyna albo wygoda i komfort

pozdrawiam

Opublikowano

Tposejdon to ori kolor Twojej :a4fan: ??

Opublikowano
  • Autor

ori :) bardzo zadko w tym wychodziła i praktycznie tylk osportowe wersje.. z kodów wyposarzenia wyzytałem że to jakaś specjalan edycja była na obnizonym zawiasie felach 16'' itp.. no i kolor :) az sie bałem jak jechałm po to że to malowane ale gdzi enei zajżysz to wszędzie oryginał..

Opublikowano

A wracając do felg coś masywniejszego do kombii by pasowało :mysli: