Opublikowano 3 Marca 201214 l spawane nie tylko do odswiezenia ranty w grafit pojdzie bodajze bo srebne juz mi sie znudzily
Opublikowano 3 Marca 201214 l Byłem esą dzisiaj na mieście ale nic ciekawego sie nie działo. Jakiś jeden sie napinał, ale rewelacji nie było. Wyjąłem dzisiaj fotel pasażera, zapas i kanape. Fotel waży masakryczne ponad 25 kilo. Jakaś taka zwiniejsza,lepiej sie kleji no i jest głośniej jak wyjąłem z bagażnika tapicerke, wydech lepiej słychać.
Opublikowano 3 Marca 201214 l czekam do piatku, co z prawkiem ale szkoda bylo nie kupic za smieszna kase, no i zawsze mi sie ten wzor podobal wiec mam
Opublikowano 3 Marca 201214 l Autor Byłem esą dzisiaj na mieście ale nic ciekawego sie nie działo. Jakiś jeden sie napinał, ale rewelacji nie było. Wyjąłem dzisiaj fotel pasażera, zapas i kanape. Fotel waży masakryczne ponad 25 kilo. Jakaś taka zwiniejsza,lepiej sie kleji no i jest głośniej jak wyjąłem z bagażnika tapicerke, wydech lepiej słychać. mogłes dzwonic... bylismy na miescie od 19-21
Opublikowano 4 Marca 201214 l mnie i tak dziś nie będzie na spocie. W tygodniu najwyżej Ci podrzuce to zobaczysz sobie co i jak
Opublikowano 4 Marca 201214 l dzisiejszy spot a4 klub częstochowa: A: czym przyjechałeś?? B: Aczwórką A: ŁŁeeee. trzeba było przyjechać esą ogólnie to temperatura spada, i dobrze. Autko nie będzie puchło.
Opublikowano 4 Marca 201214 l hełbatka czuje obcasik I nawet ludzi nie poznaje, mijal mnie w czwartek na Mickiewicza i nic. Poczul cipki i mu sie pod kopula przestawilo
Opublikowano 4 Marca 201214 l hełbatka czuje obcasik I nawet ludzi nie poznaje, mijal mnie w czwartek na Mickiewicza i nic. Poczul cipki i mu sie pod kopula przestawilo a Ty budrysie kiedy kierę wymontujesz?
Opublikowano 4 Marca 201214 l fajnie zrobiona. szkoda, że nic nie wyszło wieczornych kresek. W takim razie jade sam, może coś sie nawinie