olek_je Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 na 90% po niedzieli zawitam w jakis dzień. moze wtorek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 spot dzisiaj o 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 herbata wpada? pogoda jest, moze jakies kreski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 qrde.. nie mam neta w pracy nie wiedzialem ze jest spot :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 mamy XXI wiek, w telefonie tez nie masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 w tak-taku pewnie transfer drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 w pop'ie Sorry ale w pracy się pracuję a nie ogląda forum a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ty pracujesz a Twoj szef wozi sie Jaguarem po połnocy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Jest Szefem.. wolno mu się wozić czym chce i gdzie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 https://www.facebook.com/MebleMagic może ktoś chce jakies mebelki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 https://www.facebook.com/MebleMagicmoże ktoś chce jakies mebelki? bede potrzebowal cos ladnego dla dzieci do pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VesslaN Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam koledzy, żyjecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 jeszcze tak:decayed: ---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- https://www.facebook.com/MebleMagicmoże ktoś chce jakies mebelki? bede potrzebowal cos ladnego dla dzieci do pokoju Takie tez sie robiło:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja mam kaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 tymek powinnes byc w tej grupie co budza sie z zakwasami ,a nie z kacem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 WOW, jakies nowe postacie sie odzywaja widze Ciekawe czy wpadna na spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja mam kaca My z Igo tez, w Donie same pasztety:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VesslaN Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 WOW, jakies nowe postacie sie odzywaja widze Ciekawe czy wpadna na spocika Witam! Bardzo chętnie - jeśli czas pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja byłem w porterze a później w jakieś pizzeri obok i spotkalem tam Antka tylko nie pamiętam czy on.był napalony czy tylko.ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 WOW, jakies nowe postacie sie odzywaja widze Ciekawe czy wpadna na spocika Witam! Bardzo chętnie - jeśli czas pozwoli 2 godziny ze 168 które sa w tygodniu mozna wygospodarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi