roland.kot Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 W zasadzie to też chętnie bym podjechał na pierdoly ;-) Tylko konkretów mi tu brak,kiedy gdzie o której :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Koledzy jakiś czasu pytałem o mechanika w Częstochowie. Mógłbym dostać jakies namiary? Muszę wymienić amortyzator w swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny21 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Wiesz co ja mam dobrego mechanika tylko 12 km poza czestochowa ale jest dobry ostatnio w A4 kombi robil zawieszenie tanio i solidnie i wszystko gra i trabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Car service , Jerzy Zmuda na sabinowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Pany mogę przyjechać moim BMW na SPOT audi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 nie, nie lubimy buraków z BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Kiedy i o której macie ten spot? wyslane z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny21 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Przewaznie wieczorem po 18 z tego co wiem ale konkretnej godz. Niema a gdzie to tak jak napisane w temacie Edytowane 29 Marca 2015 przez Beny21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 dzisiaj o 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 w ndz moze cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldih1979 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, może byłaby szansa zrobić jakiegoś mini spota? Stacjonuje do soboty na ulicy Focha. Chętnie poznałbym nowych forumowiczy. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Byliśmy w piątek na mieście, a w sobote był gril u mnie dzisiaj jakis spocik o 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZABKA Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 kiedy i gdie organizujecie spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik_z Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Panowie poleci mi ktoś dobrego speca od klimatyzacji w cz-wie lub okolicy? Zatartą mam sprężarkę klimy, czyli trochę części do wymiany, więc dobry, a nie za drogi by się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonX Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Gdzie skutecznie i nie za drogo wyłączyć + zaślepić EGR w Częstochowie/okolicy? z góry dzięki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Kto po Częstochowie jeździ b8 na wrocławskich blachach? Kolor czerwony? Na maksa obniżony i poszerzony, ze złotymi alu Piękne autko Ktoś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Wojtsen, jest na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wojtsen, jest na forum. czesto można go spotkac na równoległej, w Best Performance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adr3k Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Cześć wszystkim mam pytanko czy nie ma ktoś odpłatnie pożyczyć bagażnika dachowego do avancika na 1 tydzień okazuje się ze avancik nie taki duży :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeFi Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Siemanko, mam pytanie jutro spot macie planowany punktualnie jak w temacie i lokalizacja aktualna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi