Sysiek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Wbijaj kolego, kazdy jest mile widziany Im nas wiecej tym lepiej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 uszanowanko Mam pytanie czy na tym spociku w niedziele każdy jest mile widziany i czy się trzeba specjalnie zdeklarować że się będzie, czy też można podjechać że tak powiem z "trasy" na spontana... No to świetnie w takim razie stawiam CocaCole wszystkim co przyjadą jak się bawić to się bawić, dodatkowo papierosy gratis P.S. papierosów nie pale, CocaCole ewentualnie mogę wciągnąć ale zawsze chętnie poznam spoko ludzi. Pozdrawiam Każdy jest mile widziany i zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 o widze lista czlonkow bedacych na spocie rosnie w sille nutek dzwonilem do chlopakow z szyba - vena samej szyby 250 zł , przywiazą mi ją najprawdopodobniej dzisiaj a zamontuja chlopaki z szybexu za 120 zł ale moze jeszcze zadzwonie do roberta tez montuje szyby :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 a gdzie jest lista chętnych ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 tam gdzie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 po co lista, zawsze ktos tam będzie Piotr powiedział by tak< gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 po co lista, zawsze ktos tam będzie Piotr powiedział by tak< gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść :polew: :polew: :kox:ps teraz poruszany jest temat ktora wiecej wypije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 po co lista, zawsze ktos tam będzie Piotr powiedział by tak< gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść :polew: :polew: :kox:ps teraz poruszany jest temat ktora wiecej wypije No nie nerki mi padną zaraz ze śmiechu. Dzo tylko sprawdź czy to nie Pleksa [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 15:21_________________________________________________Jakoś tak leciało 1. Dzo-Dzo 2. Nuti 3. Norbi TDI 4. PiotrekIgo98 5. Sysiek 6. Wentyl 7. Kikson 8. Tomii 9. scrat 10. michal_g84 11. tymara4 12. Bart79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 widze ze niektorzy wystepuja na liscie podwojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bArt4 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 OK chopaki THX za zaproszenie. W takim razie jak dam radę to na pewno podbiję na spocik pod M1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 1. Dzo-Dzo 2. Nuti 3. Norbi TDI 4. PiotrekIgo98 5. Sysiek 6. Wentyl 7. Kikson 8. Tomii 9. scrat 10. michal_g84 11. tymara4 12. Bart79 13. bArt4 14. kezor i brygada ze slaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Soreczka panowie ale ja odpadam w niedziele znalazlm dorywcza prace w wekeendy i znowu bede kelnerował tylko w innym lokalu(lepszym) Ale nie bojcie sie ja i tak was wszystkich wciagne a na sam koniec zerzne dupe dzo-dzowi na jego b6 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Soreczka panowie ale ja odpadam w niedziele znalazlm dorywcza prace w wekeendy i znowu bede kelnerował tylko w innym lokalu(lepszym) Ale nie bojcie sie ja i tak was wszystkich wciagne a na sam koniec zerzne dupe dzo-dzowi na jego b6 :polew: :polew: :polew: Uważaj synu uważaj co mówisz i obiecujesz bo poźniej nie ma że boli i bedziesz musiał zerżnąć mu dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Wrocilem, bylo ciezko .... Zostalem tata w dniu dzisiejszym o godzinie 19:40 Tak ze na spot zapewne dotre ale w jakim stanie to znak zapytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Wrocilem, bylo ciezko .... Zostalem tata w dniu dzisiejszym o godzinie 19:40 Tak ze na spot zapewne dotre ale w jakim stanie to znak zapytania GRATULACJE :oklaski: napisz coś więcej. córa czy syn, ile waży to na spocie coś Norbi stawia coca-cole Sysiek %%%% :thumbup:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 21:58_________________________________________________machnąłem już z 3 posty a na liczniku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Coreczka Oczko w glowie tatusia 3700 i 55 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Dokładnie, coś o tym wiem moja córcia ma 13 mies. wszędzie jej pełno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Tez wiem cos o tym bo mam 4 letnia chrzesnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Sysiek GRATULACJE :drunk: :drunk: JA we wrześniu zostane tatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Nuti, goraco polecam porod rodzinny. Cos naprawde warte przezycia chociaz raz w zyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi