Bart79 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Bry sysyiek ty jesteś piekarz że już po pracy ja dopiero zaczynam kawke właśnie pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 a ja dzisiaj mam wolne bart4 jak to mowia dzien bez logow to dzien stracony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Piekarz nie ale jestes blisko Pracuje w ciastkarni jako dostawca Co za cham mi wycial katalizator?!?!?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 raczej co za cham ci nie wycial kata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Wlasnie jakis cham mi wycial kata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 jak ci wycial jak nie gwizdze turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Bo to bylo wczoraj a dzisiaj jest juz dzisiaj :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 hahaha nie wierze ze juz zes to zrobil ,powiedz ze to nieprawda :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Cysiek szalejesz ja myśle o tym 1.8T i wtedy to wam nawet turbina z konkorda nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 no i co tam ziomalki :-) - kiedy jakis spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 no i co tam ziomalki :-) - kiedy jakis spocik w sobotę - wielki - imprezowy - ale w Gliwicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 aile autek co przewidziane - z checia bede kto jeszcze jedzie miron napisz cos wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Możemy zrobić 1 Lipca np o 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Możemy zrobić 1 Lipca np o 18.00 mnie pasuje bo wtedy rozpoczynam urlop :> ale może wcześniej, 16-17???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 dla niedowiarkow ,tak moja a4 przypiesza na 3biegu od 50km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 dla niedowiarkow ,tak moja a4 przypiesza na 3biegu od 50km/h z pustym bakiem to i mój tak przyspiesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 to pokaz heh jakie glupi texty ,to co moze kolo zapasowe jeszcze wywalic? ps ty masz fmic,turbo awx ja mam sam soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 no FMICa mam do lansu jak narazie bez większych wtrysków cudów nie osiągne ale sprawdzałem wczoraj na 3ce od 50-100 i u mnie jest na początku większy lag niż u Ciebie , ale nie narzekam :gwizdanie: autko jeździ dużo lepiej niż na serii no i mam nadzieje że mi wkońcu uwierzycie że w wyrazowie miałem serie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 miales serie 130ps ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi