Bart79 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Sysiek naprawiaj tego twojego najszybszego avanta w czewie to następnym razem staniemy i zobaczymy co twoja padlinka potrafi :gwizdanie: Igo to Leman płeć zmienił :polew: niewiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 noo Bart poprostu boki zrywać........... Piotrus dawno to zrobił biały damski murzynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 milcz bo cie wciagne razem z rajtuzami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 wciągnąć to sobie możesz gume od majtek laleczko :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Tomi znalazles coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 heheh kiki ternowca teraz szuka - co ty idziesz na posty ? sysiek to jak to wymienias filtr oleju tylko nie olej ? leman no spoko damy rade ja zaraz ide rezac moda przed klatką musze ustawić sztange bo to cos pierdzieli dzis impreza odwolana z powodu choroby wiekszosci czlonków pl :-) i podobno jeden czlonek piotrka tez nie mogl hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Heja no u mnie nie bez jaj po EKG wyszło ze jest lekkie niedotlenienie serca kur.wa zero picia by tu hu.j strzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 jak masz niedotlenienie to właśnie powinieneś pić ile wlezie i przy tym jeździc na rowerze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 trzeba sie zdrowo odzywiac i sporty uprawiac, a nie tylko picie i palenie :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 tak lepiej kox brac i tracic wlosy nie piotrek ? :polew: dalem zdjecia mojej furki na street racin heheheh wciagu 2 h 800 razy ogladanych i praktycznie sama zazdrosc przez nich przemawia hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 daj linka jak możesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 niedlugo sam bedziesz wygladal jakbys byl w ciazy :polew: a czego maja zazdroscic? :gwizdanie: sysiek ja bym na twoim miejscu kazal sie wymazcz z fot SKL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=69790&st=20&gopid=747288entry747288 ale poje......... by sa na tamtym forum no nie mam pytan jak sie nie doczepią do autka to zaraz do slownictwa ehehehe no nie mam pytan warszw chu.. strzela widze z zazdrosic [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 13:19_________________________________________________widze ze nie lubią nowych hehehe pokasowali mi nawet liczne wyswietlec hheheeh h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Dzo pojechali z toba jak nikt :polew: :polew: I albo na nich to wrażenia nie robi albo my buraki ze wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 hehehe albo i tak hrehehehe i tak są wsiury heheh czlowiek chce dobrze a tu taka krytyka hehehe ale slowa krytyki musza byc to bedzie nastepny krok to przerobienia auta na bardziej wiejskozow hehehehhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 hahaha no faktycznie cie pojechali :polew: ten aw69 jest z PL haha ale wiesniak kupil eske i mysli ze boga na nogi zlapal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 hehehe no nie moge juz tam hehehe ale za***iście nazwalem temat Power diesel heheheh nawet do tematu sie doj....li heheeh :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 zarzucam temat na niedzielny spot godzina 16 pisac kto chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ja jestem chętny, ale nie mogę jeszcze na 100% potwierdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ja jestem chętny, ale nie mogę jeszcze na 100% potwierdzić... czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi