kikson Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Dzis bede na spocie jak nie odbiore mojej padliny to chyba moge liczyc na podwozke...ps wezcie vaga na galeri ostatnio palił sie burger king
tymonA4 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Co ty jak czemu[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 11:59_________________________________________________Kurde żeby to wszystko nie jebutnelo
Sysiek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Olek, nie mam pojecia jakie zimowki kupie ale musze cos szukac juz bo mnie niedlugo zima zastanie a niunia w sandalach bedzie Napewno beda czarne stalowki ale 15 czy 16 to sie niedlugo okaze. Bart, heh nie martw sie, to bylem tylko ja
michal_g84 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Olek, nie mam pojecia jakie zimowki kupie ale musze cos szukac juz bo mnie niedlugo zima zastanie a niunia w sandalach bedzie Napewno beda czarne stalowki ale 15 czy 16 to sie niedlugo okaze. 15 mają dużo tańsze opony niż 16 i są popularniejsze więc łatwiej skombinujesz felgi Po ilości chętnych widzę że wypadałoby żebym dziś Vag-a zabrał ze sobą
Mrozio4444 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DuaPOeo-TIY&feature=related
michal_g84 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DuaPOeo-TIY&feature=related Nie wiem jak inni ale ja już to kilka razy widziałem
Piotrek98igo Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 nie trzeba tego komentowac wystarczy zobaczyc czym jechal
Sysiek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Dokladnie Jakos mi go nie zal Kozaczyl i ma za swoje :polew: :polew: :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 hehehe zgadza sie mialem dzis nie legalny spocik z czeladzią :-) a my tam kiedy sie pocimy :gwizdanie:
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 no co wy za 15 minut nie dam rady :gwizdanie:
olek_je Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Sorki ze tak tylko na kwilke ale robota goni. Dzo milo bylo poznac Moze nastepnym razm bedzie duzej .
tymonA4 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 fajnie olek ze wpadles spot zaliczona galeria i frytkowa poznaliśmy tez kolegów Michała 69 teraz to do reszty zgadnijcie czemu on ma 69 :polew:
Piotrek98igo Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 fajnie olek ze wpadles spot zaliczona galeria i frytkowa poznaliśmy tez kolegów Michała 69 teraz to do reszty zgadnijcie czemu on ma 69 :polew: haha trafna uwaga,jakbyscie kiedys potrzebowali kasy zgloscie sie do niego powie wam co trzeba zrobic :> :polew:
Tomiii Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 fajnie olek ze wpadles spot zaliczona galeria i frytkowa poznaliśmy tez kolegów Michała 69 teraz to do reszty zgadnijcie czemu on ma 69 :polew: haha trafna uwaga,jakbyscie kiedys potrzebowali kasy zgloscie sie do niego powie wam co trzeba zrobic :> :polew: aż się boje spytać :sexinbed: :shocked: :polew: :polew: :polew:
Piotrek98igo Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 podobno mocno poslady sciska :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 a co sie stalo bo juz mnie nie bylo ?
tymonA4 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Dzodzo słyszałeś historie wypadu nad morze :polew:
Rekomendowane odpowiedzi