Piotrek98igo Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 na forum kazdy kozaczy a jak przyjada na spota to tylko buziaczki sobie daja w policzki
NYNA Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Dla mnie to wogóle jest niezrozumiałe i śmieszne, jak byłem w podstawówce to mnie bawiły takie rzeczy.Skoro ktoś chce być na innym forum to w czym problem przecież żyjemy w wolnym kraju i co to kogo obchodzi.A tu wielkie teksty Cze-wa ponad podziałami itd. a średnio raz w tygodniu wybucha jakiś konflikt bo jeden czy drugi wypił za dużo i siadł przed kompem i mu sie na żale zebrało i przypomni mu się jaka to mu się krzywda na innym forum stała i wchodzi to tu to tam i zamęt sieje( a pewnie nawet sam nie wie do końca o co mu chodzi)Skoro coś mi się nie podoba i mi nie pasuje to tam nie Idę proste, a tu jakaś zabawa w chowanego żeby zobaczy co tu i co tam tylko po co skoro tam jest źle i beee???Jak ktoś ma google to znajdzie i jeden i drugi adres i nie ma na to rady, jak będzie chciał się spotkać to trafi do spotów Częstochowskich i co?Nagle sie przekona że tu wcale nie ma grupy ludzi których połączyła pasja tylko ludzie którzy ciągle chcą coś pokazać udowodnić że więcej ludzi będzie tu czy tu a wszystko inne trzeba wyśmiać zniszczyć żeby komuś czy sobie coś udowodnić i pokazać że jest się górą.Tylko po co to wszystko, czy naprawdę nie macie innych problemów w życiu czy po prostu je tu na forum przenosicie bo tak łatwiej i można sobie ulżyć.Proponuje poczytać spoty innych miast to może się niektórym rozjaśni na czym polega ta ZABAWA. Nyna nie wiesz o co chodzi bo cie spoty nie interesujatwoja opinia moze byc w ogole nietarfiona ,bo to tak jakbys mowil o czyms o czym nie masz zielonego pojecia Za to widzę że Twoje to jedyne zajęcie, też bym tak chciał ale są jeszcze ważniejsze rzeczy na świecie. Może i nie wiem ale wydaje mi się że powinno to inaczej wyglądać.Dlatego w tym nie uczestniczę bo nie będę się wdawał w szczeniackie pyskówki i jakieś dziwne akcje. Dawno dawno każdy mial baner ze nie ma podzialow i nie ma,bo nie mamy na co sie dzielic,kazdy wie kto na jakim forum siedzi,ze jedynie bartek udziela sie na innym i przyjezdza na spoty z naszego forum. Właśnie tylko baner a to chyba nie wystarczy jak widać.
NUTI Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Dla mnie to wogóle jest niezrozumiałe i śmieszne, jak byłem w podstawówce to mnie bawiły takie rzeczy.Skoro ktoś chce być na innym forum to w czym problem przecież żyjemy w wolnym kraju i co to kogo obchodzi Już dawno o tym pisałem a średnio raz w tygodniu wybucha jakiś konflikt bo jeden czy drugi wypił za dużo i siadł przed kompem i mu sie na żale zebrało i przypomni mu się jaka to mu się krzywda na innym forum stała i wchodzi to tu to tam i zamęt sieje Nie kojaże aby raz w tygodniu takie sceny wybuchały, a fakt że jak ktoś popije to czasami go poniesie Jak ktoś ma google to znajdzie i jeden i drugi adres i nie ma na to rady, Wiemy to i trzeba z tym żyć i sie pogodzić - niektórzy nie umieją Tylko po co to wszystko, czy naprawdę nie macie innych problemów w życiu czy po prostu je tu na forum przenosicie bo tak łatwiej i można sobie ulżyć.Proponuje poczytać spoty innych miast to może się niektórym rozjaśni na czym polega ta ZABAWA. Zgadzam się - miała to być zabawa - jak będzie zobaczymy
Leman Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 o ku..wa właśnie byłem na przejażdzce S3 270 na zimówkach :kox: :kox:
Piotrek98igo Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Nyna wszystko sie zgadza co napisales. Tylko najdziwniejsze jest to i kazdy to powie ze na spotach nie ma zadnych konfliktow... jest mega rodzinna atmosfera i jaja jak berety...nigdzie nie musimy patrzec do innych miast bo kazdy z regionu kto byl chociaz raz na spocie u nas wie jak czewa robila/robi spoty :> chcialem przypomniec DZISIAJ 18 GALERIA!!
Sysiek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Bry Kurna 4 strony spamu ... Ladnie was ponioslo To dzisiaj sie widzimy na spocie, musze sobie jakies zimowki zorganizowac w tym tygodniu bo biednie to zaczyna wygladac patrzac na pogode
Leman Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 echh...jak byśta się umówili na 19.30 to też bym zawitał ... :bicz2:
Piotrek98igo Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 echh...jak byśta się umówili na 19.30 to też bym zawitał ... :bicz2: zdazysz dojechac sysiek wez trojkat
Sysiek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 echh...jak byśta się umówili na 19.30 to też bym zawitał ... :bicz2: zdazysz dojechac sysiek wez trojkat Woze go caly czas w bagazniku Wiecznie o nim zapominam na spocie
Dzo-Dzo Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 nuna a co ty wiesz o spotach czestochowskich widze ze jestes z czestochowy ale wogule ja cie nie kojaze zebys kiedys byl no chyba ze sie myle
Tomiii Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 nuna a co ty wiesz o spotach czestochowskich widze ze jestes z czestochowy ale wogule ja cie nie kojaze zebys kiedys byl no chyba ze sie myle dokładnie :gwizdanie: :gwizdanie: Michał_g84 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: dzięx
Leman Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Tomii jak wyszlo vagowanie??
Sysiek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 I po spocie Widzielismy dzisiaj nowy patent: chcesz jechac na spota moim autem? to jedziesz pozniej ze szmata
Tomiii Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Tomii jak wyszlo vagowanie?? błąd 532 00532 - napięcie zasilania - za mały sygnal (zwarcie z "plusem", wejscie wtrysku otwarte) * rozładowany akumulator * słabe połączenie masy do komputera silnika * przerwa w przewodach * uszkodzony przekaźnik zasilania napięciowego nie wiem o co chodzi michał_g84 ma screeny z grupy 000
michał69 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 a co dzisiaj tak krótko ten spot? dużo ludzi w galerii?
Piotrek98igo Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 przyjechali chlopaki z japan squadu no trzeba przynac ze ekipe to maja. chudy wpadl swoim pasaciskiem zimno na parkingu ale darmowa kawa z Mc pomaga
Dzo-Dzo Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 piotrek znowu na krzywy ryj ? :polew:
Piotrek98igo Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 piotrek znowu na krzywy ryj ? :polew: na odznake tym razem
tymonA4 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Ja własnie wrucilem z roboty wyglądam jak typowy burak ze wsi tak mnie przewialo kurna Piotrek była ta A3 z japan squad a mój brat był civic taki fiolet ciemny
Tomiii Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 a mój brat był civic taki fiolet ciemny tak, bardzo buraczył :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi