Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na forum kazdy kozaczy a jak przyjada na spota to tylko buziaczki sobie daja w policzki :decayed:

• Odpowiedzi 21.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piotrek98igo

4047

• MAGIC87

2676

• tymonA4

2396

• Dzo-Dzo

1690

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dla mnie to wogóle jest niezrozumiałe i śmieszne, jak byłem w podstawówce to mnie bawiły takie rzeczy.Skoro ktoś chce być na innym forum to w czym problem przecież żyjemy w wolnym kraju i co to kogo obchodzi.A tu wielkie teksty Cze-wa ponad podziałami itd. a średnio raz w tygodniu wybucha jakiś konflikt bo jeden czy drugi wypił za dużo i siadł przed kompem i mu sie na żale zebrało i przypomni mu się jaka to mu się krzywda na innym forum stała i wchodzi to tu to tam i zamęt sieje( a pewnie nawet sam nie wie do końca o co mu chodzi)Skoro coś mi się nie podoba i mi nie pasuje to tam nie Idę proste, a tu jakaś zabawa w chowanego żeby zobaczy co tu i co tam tylko po co skoro tam jest źle i beee???Jak ktoś ma google to znajdzie i jeden i drugi adres i nie ma na to rady, jak będzie chciał się spotkać to trafi do spotów Częstochowskich i co?Nagle sie przekona że tu wcale nie ma grupy ludzi których połączyła pasja tylko ludzie którzy ciągle chcą coś pokazać udowodnić że więcej ludzi będzie tu czy tu a wszystko inne trzeba wyśmiać zniszczyć żeby komuś czy sobie coś udowodnić i pokazać że jest się górą.Tylko po co to wszystko, czy naprawdę nie macie innych problemów w życiu czy po prostu je tu na forum przenosicie bo tak łatwiej i można sobie ulżyć.Proponuje poczytać spoty innych miast to może się niektórym rozjaśni na czym polega ta ZABAWA.

Nyna nie wiesz o co chodzi bo cie spoty nie interesuja

twoja opinia moze byc w ogole nietarfiona ,bo to tak jakbys mowil o czyms o czym nie masz zielonego pojecia

Za to widzę że Twoje to jedyne zajęcie, też bym tak chciał ale są jeszcze ważniejsze rzeczy na świecie.

Może i nie wiem ale wydaje mi się że powinno to inaczej wyglądać.Dlatego w tym nie uczestniczę bo nie będę się wdawał w szczeniackie pyskówki i jakieś dziwne akcje.

Dawno dawno każdy mial baner ze nie ma podzialow i nie ma,bo nie mamy na co sie dzielic,kazdy wie kto na jakim forum siedzi,ze jedynie bartek udziela sie na innym i przyjezdza na spoty z naszego forum.

Właśnie tylko baner a to chyba nie wystarczy jak widać.
Opublikowano
Dla mnie to wogóle jest niezrozumiałe i śmieszne, jak byłem w podstawówce to mnie bawiły takie rzeczy.Skoro ktoś chce być na innym forum to w czym problem przecież żyjemy w wolnym kraju i co to kogo obchodzi

Już dawno o tym pisałem :)

a średnio raz w tygodniu wybucha jakiś konflikt bo jeden czy drugi wypił za dużo i siadł przed kompem i mu sie na żale zebrało i przypomni mu się jaka to mu się krzywda na innym forum stała i wchodzi to tu to tam i zamęt sieje

Nie kojaże aby raz w tygodniu takie sceny wybuchały, a fakt że jak ktoś popije to czasami go poniesie

Jak ktoś ma google to znajdzie i jeden i drugi adres i nie ma na to rady,

Wiemy to i trzeba z tym żyć i sie pogodzić - niektórzy nie umieją

Tylko po co to wszystko, czy naprawdę nie macie innych problemów w życiu czy po prostu je tu na forum przenosicie bo tak łatwiej i można sobie ulżyć.Proponuje poczytać spoty innych miast to może się niektórym rozjaśni na czym polega ta ZABAWA.

Zgadzam się - miała to być zabawa - jak będzie zobaczymy :hi:

Opublikowano

Nyna wszystko sie zgadza co napisales.

Tylko najdziwniejsze jest to i kazdy to powie ze na spotach nie ma zadnych konfliktow...

jest mega rodzinna atmosfera i jaja jak berety...nigdzie nie musimy patrzec do innych miast bo kazdy z regionu kto byl chociaz raz na spocie u nas wie jak czewa robila/robi spoty :> :kox:

chcialem przypomniec DZISIAJ 18 GALERIA!!

Opublikowano

Bry ;) Kurna 4 strony spamu ... Ladnie was ponioslo ;) To dzisiaj sie widzimy na spocie, musze sobie jakies zimowki zorganizowac w tym tygodniu bo biednie to zaczyna wygladac patrzac na pogode :(

Opublikowano

echh...jak byśta się umówili na 19.30 to też bym zawitał ... :bicz2: :bicz2:

zdazysz dojechac :kox:

sysiek wez trojkat

Opublikowano

echh...jak byśta się umówili na 19.30 to też bym zawitał ... :bicz2: :bicz2:

zdazysz dojechac :kox:

sysiek wez trojkat

Woze go caly czas w bagazniku :D Wiecznie o nim zapominam na spocie :)

Opublikowano

nuna a co ty wiesz o spotach czestochowskich widze ze jestes z czestochowy ale wogule ja cie nie kojaze zebys kiedys byl no chyba ze sie myle :kox:

Opublikowano

nuna a co ty wiesz o spotach czestochowskich widze ze jestes z czestochowy ale wogule ja cie nie kojaze zebys kiedys byl no chyba ze sie myle :kox:

dokładnie :gwizdanie: :gwizdanie:

Michał_g84 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

dzięx :good:

Opublikowano

I po spocie ;)

Widzielismy dzisiaj nowy patent: chcesz jechac na spota moim autem? to jedziesz pozniej ze szmata :D

Opublikowano

Tomii jak wyszlo vagowanie??

błąd 532

00532 - napięcie zasilania - za mały sygnal (zwarcie z "plusem", wejscie wtrysku otwarte)

* rozładowany akumulator

* słabe połączenie masy do komputera silnika

* przerwa w przewodach

* uszkodzony przekaźnik zasilania napięciowego

nie wiem o co chodzi

michał_g84 ma screeny z grupy 000

Opublikowano

a co dzisiaj tak krótko ten spot? dużo ludzi w galerii?

Opublikowano

przyjechali chlopaki z japan squadu :decayed: no trzeba przynac ze ekipe to maja.

chudy wpadl swoim pasaciskiem

zimno na parkingu ale darmowa kawa z Mc pomaga :cool1:

Opublikowano

piotrek znowu na krzywy ryj ? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja własnie wrucilem z roboty wyglądam jak typowy burak ze wsi tak mnie przewialo kurna :tongue4:

Piotrek była ta A3 z japan squad

a mój brat był civic taki fiolet ciemny

Opublikowano

a mój brat był civic taki fiolet ciemny

tak, bardzo buraczył :decayed: :decayed: