sector Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 a rotces też bedzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Miejsce pod OBI Lista spot niedziela 16ta OBI Ja Cicha22 PioterkTDI rotces Tymara4 Sysiek Dzo?? NUTI?? NorbiTDI?? Tomii?? Michały?? Son_czwa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 może i dla mnie znalazło by sie jakieś miejsce na OBI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 niech zas bedzie 16.30 cicha sie moze wykazac ale w czyms innym czym No w Tarmagu tragedia. Może i ceny konkurencyjne ale reszta Nie mówiąc o tekstach tego upośledzonego synalka który myśli że chyba jest bogiem żenada porostu. To nie synek tylko zięć, ich córunia (jego żona)to ta jedna szkarada gruba co siedzi za ladą :polew: kretyn to jest z niego totalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Na mazury jade ok 5 km od mragowa w piekna strefe ciszy i super jeziorko....a juz wiem miejscowosc probark---wiadomosc do wentyla :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 bartek ja zjadam obiad w 5min no to sie szykuje duzy spocik w ten kolejny letni dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Fajnie macie panowie,a ja jak ten murzyn bede siedział w pracy :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Tomi wszystkiego naj naj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 strzała ja jade w delegacje więc odpadam w niedziele Tomi najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Bogus ty ciagle o jedynym myslisz :sex: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Bogus ty ciagle o jedynym myslisz :sex: :polew: Piotruś trochę sie pracuje , nie tak jak ty darmozjadzie jeden bez pracy nie ma kołaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 bez pracy nie ma kołaczy bez pracy nie ma B6 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Oby tylko tak nie palilo jutro jak dzisiaj i przez ostatnie dni bo mi sie niunia zaziapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 rafaello heeh...rozumiem że ty to swoje B5 dostałeś w prezencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 za paczke fajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Mnie w Niedziele nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 rafaello heeh...rozumiem że ty to swoje B5 dostałeś w prezencie jasne że w prezencie jak wszystkie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 No to spoko niezła frekwencja sie szykuje 16ta czekamy na wszystkich chętnych Miejsce pod OBI Lista spot niedziela 16ta OBI Ja Cicha22 PioterkTDI Rotces Tymara4 Sysiek Generał Dzo?? NUTI?? NorbiTDI?? Tomii?? Michały?? Son_czwa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Dziękówka za życzenia Jutro raczej nie dam rady wpaść na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi