MrTea Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 taaa... mogę niewyślizgane gimnazjalistki wyrywać ... wielka mi pociecha :/
Piotrek98igo Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 ale wyglądasz jak 15 latek :polew: wiec masz jeszcze co najmniej 10lat luzu :polew: :polew: herbata zejdziecie sie
MrTea Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 z jednej strony mam doła.. a z drugiej cieszę się z takiego obrotu spraw.. dużo jednak rzeczy wychodzi jak się zamieszkuję z kobietą... 2,5roku psu w dupe ...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 z jednej strony mam doła.. a z drugiej cieszę się z takiego obrotu spraw.. dużo jednak rzeczy wychodzi jak się zamieszkuję z kobietą... 2,5roku psu w dupe ... zejdzieta sie
MrTea Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 dzięki za słowa otuchy.. postaram się na spota wpaść w niedzielę jeśli nie będzie gdzieś w centrum bo do wtorku jestem na L4
kikson Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Pany w jaki dzien jest ta impreza charytatywna na wyrazowie
michal_g84 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 nie martw się Herbata, będzie dobrze, wiem co mówię i wspomnisz moje słowa
Tomiii Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Pany w jaki dzien jest ta impreza charytatywna na wyrazowie Kikson za tydzień 02.10.2010 od 12:00
MAGIC87 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 taaa... mogę niewyślizgane gimnazjalistki wyrywać to jest dla innego uzyszkodnika tego forum reszte sami sobie dopowiecie.....
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 herbata to co teraz tylko prawa reka i heja :-) kikson a ty co tu robisz idz sobie znajdz nowych przyjaciol www.opel.com.pl tak nie lubie nowych bo zaraz chca vagowac fury za darmo :-)
MrTea Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 herbata to co teraz tylko prawa reka i heja :-) nie dzo-dzo ... nie masz racji...... jestem leworęczny :polew:
gizmo8 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ak nie lubie nowych bo zaraz chca vagowac fury za darmo :-) Co za świnia chciałaby to zrobić za darmoche?? Ja oferowałem litraż, a nawet jestem w stanie zapłacić cene serwisową, byle by tylko komus sie to udało!! We warsztatach lenie, jak sie sam vag nie łączy to dalej im sie nie chce nawet patrzeć. Każdy tylko patrzy na łatwy pieniądz, jak trzeba mózgu użyć to już nie, pracownicy i tak mają płacone na godzine więc po co sie przemęczać...
kikson Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 herbata to co teraz tylko prawa reka i heja :-) kikson a ty co tu robisz idz sobie znajdz nowych przyjaciol www.opel.com.pl tak nie lubie nowych bo zaraz chca vagowac fury za darmo :-) Jak masz jakis problem łajzo to mi powiedz a nie wypisujesz szczochu \ :kox: :kox:
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 hehehe wiedzialem ze zaraz sie po odzywają suczki hehe gizmo a co nie laczy vag port ciulowy czy co ? kikson idz sobie z tad poszukaj sobie kogos z calibrze tim hehe mam cos dla ciebie a LOVE OPEL a LOVE WIES ehheheh
Piotrek98igo Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 chce ktos kulawa rumunke? :polew: odda sie za doladowanie tak tak
gizmo8 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 gizmo a co nie laczy vag port ciulowy czy co ? Audike kupiłem od forumowicza, który tłumaczył mi to jakimś zabezpieczeniem, nazywał to odcięciem złącza diagnostycznego, tj przez złacze za podłokietnikiem łączy sie wszystko oprócz silnika, trzeba coś przy kompie pod maską poszperać, jakis pin czy cóś. Ogólnie tam jest jakaś sztuka, kabelki zaizolowane niefabrycznie (3szt lub 4), trzeba chyba sygnał z któregoś wziąć. q***wa zielony jestem, znam sie na tym jak ta Rumunka na higienie ...[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:18_________________________________________________W paru warsztatach w czwie była tylko próba, jak sie coś komplikuje to od razu kwaśna mina leni jeb*nych i stwierdzenie że nie łączy sie z silnikiem i nie mają więcej czasu. I takie fochy.
Arturoo Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Siemanko Panowie. Jutro koło Was w Rudnikach jest imprezka.Jedzie ktoś od Was? Jedziecie furkami ,czy komunikacją miejską z Cz-wy jak zalecają organizatorzy? Wybieram się i zastanawiam ,czy warto się tam pchać pod samo lotnisko autkiem ,czy zostawić gdzieś w Częstochowie na jakimś parkingu.
Leman Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Tea nie przejmuj się ..nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :good: program zrobisz szybciej i w ogóle wyleczysz się psychicznie, zerwiesz Piotrkowi wszystkie d*py 15-17 (młodziej wyglądasz bo Piter to już siłką zmęczony widać ) :> :> aha. Sysior dzięki za namiara - podjechał wywalił towar z bagażnika, gra i trąbi zespół kombi :good:
michal_g84 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 gizmo8 a byłeś u Anioła w Bosch Service?[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:32_________________________________________________ Wybieram się i zastanawiam ,czy warto się tam pchać pod samo lotnisko autkiem ,czy zostawić gdzieś w Częstochowie na jakimś parkingu. To nie jest tak blisko (gdzieś 15km), no chyba że zostawisz gdzieś na przedmieściach, poza tym co to spotkanie AA czy co?
gizmo8 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 yyyy nie, dobry jest?? Moze to oczywistość, ale pytam bo jestem dość świeżym medalikiem
Rekomendowane odpowiedzi