MAGIC87 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 jak dasz -35 to jest max pod seryjne amorki.... ale i tak beda dostawac po pupie;/ lepiej cały zestaw załozyc amorki + sprezyny. i jakies -50 mm
krzysiek-l Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Chetnie bym zalozyl gwinty ale drogi biznes i troche szkoda kasy. A chyba raczej kupie tak jak mowisz komplet i -50mm.
MAGIC87 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 gwint gwintem... tu tez z 1000 zł wydasz... u mnie same springi kosztuja 799 zl + amorki[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 17:29_________________________________________________nie bedzie mnie na spocie jednak... sorka
michal_g84 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 dzisiejsze wyniki z jazdy go-kartami: kto nie był niech żałuje
Piotrek98igo Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 oj tam oj tam nie ma czego zalowac :kox:
Leman Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 żałuj żałuj :kox: wolałeś się tasować zamiast stanąć do walki :thumbdown: Magda podobno oglądała w tym czasie jakiś babski serial...uuuu, "najszybsi" wymiękli :gwizdanie: :gwizdanie:
MAGIC87 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 napisałem ze mnie jednak nie bedzie... i nie babski serial
Piotrek98igo Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 moge stanac do walki wieczorem dzisiaj na prostej :polew:
Leman Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 echh...a co to było Madzia...z kamerą wśród zwierząt ?
Piotrek98igo Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 "Czekajac na sobote" obejrzyj se dobre http://www.joemonster.org/filmy/29821/Czekajac_na_sobote
Piotrek98igo Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 co tam pantofle to samo co zawsze
Piotrek98igo Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 panowie moze jakies kille wieczorem?upalanie male?kreski?filmiki
tymonA4 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 tym twoim 1.6 to se możesz .......................
Piotrek98igo Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 tym twoim 1.6 to se możesz ....................... odpier... sie od mojego 1.6 zaloze stozek z garnka i cie robie jak chce
tymonA4 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 twój jeden na moje dwa :gwizdanie:
Tomasz Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 tymon ja Cię krótko znam i już 3 raz piszesz że chcesz sprzedać A4 a Ty Piotrek zrobiłeś przeguby? chyba że wszędzie jeździsz prosto [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 16:29_________________________________________________ No to szkoda mi Ciebie kolego ;/ mnie tez kiedys baba przyrżneła i zeby bylo smiesznie to jeszcze w dupe ale na szczescie nie w tym audi co mam Poza tym sory Panowie ze dzis nie bylem ale do poludnia mi łeb pękał a po poludniu jak mialem jechac to sie okazalo zeeeee mojej siostry syneczek Simon ma dzis miesiac więc z wielką chęcią pojechałem wypić za jego zdrowie. Ale zobowiązuje sie do nastepnego spociku przyjechac, przy okazji zrobimy fotki i porownamy zwykłe soczewki do xenonów. Porobie fotki i wrzuce na neta aby ludzie widzieli jaka jest różnica i wtedy bedzie komuś łatwiej wytłumaczyc co i jak lepiej działą. Poza tym poszukuje programu do VAGa hmm w tym tygodniu kupuje interfejs do komputerka który mi polecił jeden z Was jakis tydzien czasu temu hmm taki za 40zl z allegro, potem poprosze jednego z Was o instalke i razem bedziemy sie wspolnie diagnozować. Na chwilę obecna zycze wszystkim spokojnego jutrzejszego dnia i do zobaczenia za tydzien. P.S. Uważajcie na NIEDZIELNYCH KIEROWCÓW ;/ z kim kolega się diagnozował bo nie jestem w temacie
Piotrek98igo Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 jezdze prosto :polew: nie robie po zimie dopiero
MAGIC87 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 kurde;d sezon sie konczy;d koledzy ze strefy zalu chca sie kresowac;d to widzimy sie wieczorem;d bogus odpalaj fire jak chcesz skillowac BMW e36 2,5 Jednak wymiekł..... moze jutro cos poupala sie
Rekomendowane odpowiedzi