MAGIC87 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 kazdy pewnie dorabia jako mikołaj.... zeby było za co rezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 ja dzisiaj nie dorabialem, a raczej obrabialem mikolajke :decayed: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Pany to macie jakąś miejscówke gdzie mógłbym felgi naprawić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 bogus gdzies prostowal felgi?strazacka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 FUX-BIS Strazacka 887 602 150 17' 150 PLN ale na 120 PLN zejdziesz Gizmo - mam te wtyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja kiedyś prostowałem felgi na wyczrpach na ul. Rędzińskiej na przeciwko Biedronki jest mechanika jest serwis opon tam w zeszlym roku zaplaclem 100zl za prostowanie fegi, napewno cena jest zalezna od wielkosci uszkodzenia. tutaj jest wiecej info http://www.oponyczestochowa.pl/strony/1/o-nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Strażacką moge od radzić wszystkim od razu. Miałem z nim doczynienia i moi kumple. Facet jest niepoważny. Mi robił felgii 2 miesiące. Z takim podejściem do biznesu to może zamykać ten zakład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 śnieg sie topi ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 nie martw się za parę dni dopada i będziesz miał go dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 hyhyhyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Snake zrobiony :> nowy docisk tarcza łożysko a nawet dwumas. pora na jechane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo8 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Gizmo - mam te wtyczki Luzik,jutro lub pojutrze zajrze do tesco. Mam nadzieje że tam tylko 1 kantor, żebym nie potrzebnie jakiegoś gościa nie stresował hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Tea ty to chyba jak jedziesz to masz klapki na oczach machałem cie koło parkitki... długimi mrugnałem a ty nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 dzisiaj? miedzy 11.30 a 13.30? może miałem trochę zaparowane szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 może miałem trochę zaparowane szyby kox trzeba było nie walic jakiegos chłopa po krzorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 hehe , wiesz, jechalem z wujkiem i dziadkiem.. już zaczyna sie robić strasznie perwersyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 wy to jednak macie coś z główka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Który się wybiera na rolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 no to pojechał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi