MrTea Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 to się nazywa niesprawiedliwość, ja bym chciał zeby mi ktoś obdrał lewy przedni blotnik i zderzak ale nie mogę sie doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 :polew: no nie wiem :polew: tamta sama na mnie wpadła ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 bogus jak teraz zgłosisz szkode to pomysla ze sam cos robisz z tym autem... takiego pecha jak ty masz to chyba nikt nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 postałbyś pod tesco trochę też by cie ustrzelili :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 znając umiejetnosci lemana 0 mysle ze sam to zrobił :-) :gwizdanie: z tego co sie dowiedzialem w tesco to podobno BOgdan chce peugeota 206 zrobic z a4 tak jak w tej reklamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 dziadu.. :decayed: przed tym gościem asfalt zwijają :> :> chyba dzojstikiem z kantoru :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 bogus musisz autobusem tesco jezdzic... odchodzi z pod biegana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 :sick3: nie pigje juz chyba dzis nie wroce do domu te gomrale maja spust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Tymek widać że Cię jeszcze trzyma bo pismo masz niewyraźne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Powiem wam tak... Chcesz zyc w dostatku i nie pozbywac sie ostatniej złotówki.. nie zadawaj sie z Igo. zrob wydech-- namówił zrob program --namówił zakladaj Hida -- namówił wyjeb hak -- namówil zmieniaj zawieche - namówił 18stki( sam chciałem) Bo na menda mówiła ,, bierz 19 scie'' kupij ledy-- ku***a znowu mnie namówił wiec dla wszystkich swiezaków ( czyt dobrek) z dala od tego goscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Powiem wam tak... Chcesz zyc w dostatku i nie pozbywac sie ostatniej złotówki.. nie zadawaj sie z Igo. zrob wydech-- namówił zrob program --namówił zakladaj Hida -- namówił wyjeb hak -- namówil zmieniaj zawieche - namówił 18stki( sam chciałem) Bo na menda mówiła ,, bierz 19 scie'' kupij ledy-- ku***a znowu mnie namówił wiec dla wszystkich swiezaków ( czyt dobrek) z dala od tego goscia :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Powiem wam tak... Chcesz zyc w dostatku i nie pozbywac sie ostatniej złotówki.. nie zadawaj sie z Igo. zrob wydech-- namówił zrob program --namówił zakladaj Hida -- namówił wyjeb hak -- namówil zmieniaj zawieche - namówił 18stki( sam chciałem) Bo na menda mówiła ,, bierz 19 scie'' kupij ledy-- ku***a znowu mnie namówił wiec dla wszystkich swiezaków ( czyt dobrek) z dala od tego goscia powieram w 100% mnie wogfole namowil do kupienia Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Powiem wam tak... Chcesz zyc w dostatku i nie pozbywac sie ostatniej złotówki.. nie zadawaj sie z Igo. zrob wydech-- namówił zrob program --namówił zakladaj Hida -- namówił wyjeb hak -- namówil zmieniaj zawieche - namówił 18stki( sam chciałem) Bo na menda mówiła ,, bierz 19 scie'' kupij ledy-- ku***a znowu mnie namówił wiec dla wszystkich swiezaków ( czyt dobrek) z dala od tego goscia powieram w 100% mnie wogfole namowil do kupienia Audi ja?? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 mnie wogfole namowil do kupienia Audi kox ponoc rozsadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 ale korzyści z tego tytułu nie wymieniłeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 sa samie minusy bo trzeba rezac a do tego ukrecony przegub :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 ukrecony przegub to wynik rezania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 zawsze mozesz do Japan zalu wrócic tak tylko dziury na 3 krowie place Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 zawsze mozesz do Japan zalu wrócic tak tylko dziury na 3 krowie place przeciez krowy nie maja palcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 chyba miał na myśli odchody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi