reniek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 No szkoda, że was nie znalazłem. Za tydzień sie uda[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 20:48_________________________________________________Wybiera sie ktos z paczki częstochowskiej na zlot klubu do Bukowiny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 y wziołeś w swoje łapska jak papier ścierny80 i już wytarte przynajmniej zarobiłem tymi rekami na auto za 40 tys a nie na auto które konstukcyjnie jest z lat 80 bede ogarniał srodek na wiosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wybiera sie ktos z paczki częstochowskiej na zlot klubu do Bukowiny?? wiesz co w sumie taki plan jest tylko że chyba za późno zaczeliśmy się nad tym zastanawiać bo lista jest już kompletna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 y wziołeś w swoje łapska jak papier ścierny80 i już wytarte przynajmniej zarobiłem tymi rekami na auto za 40 tys a nie na auto które konstukcyjnie jest z lat 80 bede ogarniał srodek na wiosne. stary jak założysz rodzinę, zamieszkasz sam to zobaczysz jak wygląda życie a nie na garnuszku u mamusi na wsi,babcia sprzedała pole żeby wnusio miał na autko nie pitol mi tu że zarobiłeś sam a co do autek to zobaczymy w jakim stanie i ile będą warte nasze auta za parę lat i ile ciebie będzie kosztowało utrzymanie a ile mnie myślisz że masz auto młodsze ode mnie to jesteś lepszy-typowe myślenie buraczka ze wsi JEZUS CIE KOCHA.... a reszta uważa cię za zwykłego dupka dobra ja odpuszczam temat bo do ciebie nie dociera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wybiera sie ktos z paczki częstochowskiej na zlot klubu do Bukowiny?? wiesz co w sumie taki plan jest tylko że chyba za późno zaczeliśmy się nad tym zastanawiać bo lista jest już kompletna no tez sie zszokowalem ze tak szybko lista byla kompletna, ale sie zapisalem. Za mną jest nawet Patrox. Jak ktos chce jechać niech sie dopisuje, kto wie może zwolni sie miejsce albo cos innego wymysla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 a nie na garnuszku u mamusi na wsi,babcia sprzedała pole żeby wnusio miał na autkonie pitol mi tu że zarobiłeś sam Stary NIKT NIE porarował mi auta... zarobiłem na nie SAM w wieku 22 lat... trzeba miec w zyciu Cele. Wiem co to praca po 70 h w tygodniu... robienie fuch po godzinach ,czasami w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 reniek ale z ciebie burak bylismy od 16.30 na galeri trrzeba bylo dzwonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 chodziłem po galerii juz od 16.00 z kobieta po sklepach, a na parking wyszedłem po 17.00. Nie miałem koma do nikogo. Widziałeś na parkingu czarne S3?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dzo załatw mi ten przełącznik i modul też jak coś do CLH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 chodziłem po galerii juz od 16.00 z kobieta po sklepach, a na parking wyszedłem po 17.00. Nie miałem koma do nikogo. Widziałeś na parkingu czarne S3?? nie bo my bylismy na 2 pietrze,odpaliles eske? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 eska jezdzi caly czas, tylko sprzeglo sie konczy i problemy z moca. w tym tygodniu bede przyciemnial w niej szybki. Przyjade na nastepny spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 no wlasnie mowiles cos wtedy o sprzegle,myslalem ze stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 sprzęgło jest na wykonczeniu. Łapie pod sam koniec i przy szybszej zmianie biegu zawsze mi skrzynia zazgrzyta, takze narazie nie ma mowy o kilowaniu i gonitwach. Pracuje nad nią także na wszystko przyjdzie czas. Nie pali mi sie zeby na juz byla gotowa, bo to auto nie na codzien do jazdy i na gotowo szukuje na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 konfrontacja :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Boguś, będziesz sprzedawał to swoje turbo na wiosnę czy nie? Doszły mnie słuchy że sie wahasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 sam widzisz co ta benzyna z gazem :> robi z BRD... jeszce nie wiem 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 pany jestem podłamany spalaniem autka 9,8 przy jezdzie patrol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 to jeździj pandą RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 tymek może chcesz zamienić audi na reno clio? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 no chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi