tymonA4 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 oni czekaja az im dolozysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,9039679,Palil_gumy_w_Galerii_Jurajskiej.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Panowie jest jeszcze 20 miejsc dostepnych na zlot w bukowinie. Nie walcie w ch... i sie zapiszcie bo inaczej bede tam sam z czewy. ja bym chetnie pojechal ale nie mam jak... bede w czerwcu 4 czerwca na 2 tyg wtedy na spota moge jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Panowie jest jeszcze 20 miejsc dostepnych na zlot w bukowinie. Nie walcie w ch... i sie zapiszcie bo inaczej bede tam sam z czewy. Może ja pojade [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 19:37_________________________________________________Reniek właśnie zrobiłem przelew. Też jede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,9039679,Palil_gumy_w_Galerii_Jurajskiej.html system oddymiania i wentylacji też dostał po d*pie pomagałem znajomej firmie w naprawie po za tym zapchały się czujniki lpg gumą tak to jest jak sie montuje chińszczyzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Panowie jest jeszcze 20 miejsc dostepnych na zlot w bukowinie. Nie walcie w ch... i sie zapiszcie bo inaczej bede tam sam z czewy. Może ja pojade [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 19:37_________________________________________________Reniek właśnie zrobiłem przelew. Też jede super będzie dobra reprezentacja naszego regionu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 herbatnik http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188516.0;topicseen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 thx Tymon, turbo zaklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Tea proponuje ci gt 60 tej na pewno niezajedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 elo ogarnia ktos z was podlaczenie BOSE? mialem zrobiony przod i tyl ale buczalo wiec zrezygnowalem z przodu i teraz jest git ale jesli ktos sie na tym dobrze zna chetnie przydalaby mi sie pomoc jak bede w czerwcu w cze-wie zeby podlaczyc poprawnie wszytsko szukam tak samo kogos kto przyciemni szybki wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 u mnie gościu podłączy ci bose za psie pieniądze a szyby dobrze zrobią ci w szybeksie oddział ich też jest umnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 thx Tymon, turbo zaklepane No panie idziesz dobrą drogą. Jakie moce celujesz mniej wiecej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 szukam tak samo kogos kto przyciemni szybki wszystkie mam goscia 350 zł za wszystko z atestem.. jak co to pisaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Reniek, po co Ci te czerwone zaciski do czarnego S3? btw. co do mocy to mam nadzieje na 155-160km i na tym pass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Poczekaj jak założę letnie dziewiętnastki, to wtedy zobaczysz efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 wlasnie wrocilem od oskara pakiet swiatlo i czarna podsufitka zamontowana jutro bluetooth i lewy lokiec na lato jak znalazł snaku czy ty czasem nei dzwoniles do mnie dzis wal na drugi tel bo w tym corka mi omelała glosnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 wlasnie wrocilem od oskara pakiet swiatlo i czarna podsufitka zamontowanajutro bluetooth i lewy lokiec na lato jak znalazł ale pchasz w tego pazdzia a on juz 500Kkm przelotu ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 dżo daj mi drugi numer bo go straciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 oddzwonie do ciebie kolo 11.00 bo jestem w sklepie i nie bede mogl gadac max po 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi