Leman Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 ma ktoś ramkę klubową do sprzedania albo bedzie zamawiał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 pier.. klubową ja ci dam moją "Udzo-dza al. kosciuszki 9 czestochowa " :-) i jeszcze stawiam flaszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 no właśnie ...tą flaszke to już tak stawiasz 2 lata.. :kox: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 ja ja zawsze stawiam to ty w ciula walisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 leman mi została jeszcze jedna szt. rmki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 leman mi została jeszcze jedna szt. rmki kupie od ciebie jak masz na zbyciu :good: dzxdzo ty buraku .. i pojechał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 magic kiedy wymieniamy turbo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Michał obawiam się że nie prędko. Ja czekam teraz na przesyłkę, ciekawe w jakim stanie ono bedzie [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 19:58_________________________________________________Poproszę o namiary na Oskara, telefon i adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 magic kiedy wymieniamy turbo? chyba bedziesz musiał innego dostawcy poszukac... Kase mam ale inne proorytety zaczynaja mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 magic kiedy wymieniamy turbo? chyba bedziesz musiał innego dostawcy poszukac... Kase mam ale inne proorytety zaczynaja mi sie dzidzia w drodze bede ojcem chrzestnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 widziałem dzisiaj abu-dabi na dąbrowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 no super a co zrobiles sobie zdjecie przy nim ? ty a cos madzika nie widac pewnie zalamany ze piotrek bedzie ojcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Oskar sie pytał czy już na forum dzo-dzo sie podniecał modami w swojej padlinie... potwierdzilem ze piszać post o modach pewnie ze 3 razy była u niego gruszka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 ty herbata mordka w kubelek nie wspomne o twoich kolegach i czyszczeniu turbiny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 awarie i wypadki prowadzą tylko do nowych modów, moje AJM z Awaxem Cie teraz objdzie Dżo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 jak ci znowu coś nie jebnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 aa..tam... cicho być :polew: ... juz nie ma co jebnąć, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 aa..tam... cicho być :polew: ... juz nie ma co jebnąć, zawsze możesz Ty w kolejny wybój jak na wyrazowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 hehehe.... to był wypadek przy pracy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 ty a cos madzika nie widac pewnie zalamany ze piotrek bedzie ojcem za***any robota.... dopiero co wrócilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi