Gość tymonA4 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 trzymaj się kikson spokojnych nocy :evil: dzo masz racje leman opierdzieliłeś kija spot dziś nie bardzo mi pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 no ja w sumie moge zrobic spocik dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 widzialem dzis aukcje na allegro , mysle ze to byl twoj kij tylko koles co to sprzedawal mial xywke lemi :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 t co kto bedzie bart,dzodzo? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 tymon nie dobijaj mnie z tą sprzedaza auta - jezdzij bedzie czas to sprzedasz , a tak to co klekota kupisz 90 KM i co dalej Poza tym nigdzie nie znajdzie furki z takim przebiegiem, a jak będziesz sprzedawał to każdy powie ze 100 tys skręcony licznik, a Ty tam swoje wiesz, pozdrowionka dla wszystkich jak znajde kiedy trochę czasu to postaram się na spota zawitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 jak wy wszyscy boicie się że kupie to s4 :polew: ale nic macie racje cześć michał co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Heh a kupuj se tymon S4 tez sie da objechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 michal nie pitol gestapowcu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 gestapowcu :kox: :polew: :polew: :polew: normalnie spadłem z fotela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 nie no w trojke spocik to sie nie kalkuluje wlasnie sacze browarka jutro znowu ciezki dzień chudy jak jestes to napisz ile chcesz bawelny i czy chcesz rachunek na nią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A ja wlasnie wrocilem do domku z mala zdobycza Nutek patrz http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d15d4f31016f266f.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A ja wlasnie wrocilem do domku z mala zdobycza Nutek patrz http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d15d4f31016f266f.html w którym sklepie takie rybki sprzedają??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 W tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 W tesco ale to trochę wcześnie bo zawsze przed świętami takie okazy sprzedawali :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Wyprzedaz robia bo im sie zostaly i takie gady wyrosly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A ja wlasnie wrocilem do domku z mala zdobycza Nutek patrz http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d15d4f31016f266f.html Na co łowiłeś i gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam, witam co u was dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Doberek http://www.torformuly1.pl/#home :lol1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Norbi wrociles juz?jak niunka sie sprawila? Sysiek ladna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 haha Sysiek ma mine jakby się na kogos obraził że kazał mu trzymać tą obslizgłą rybę hahah kawał gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi