MAGIC87 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 piotrek od kiedy w bialasie masz czerwony srodek ty to juz naprawde nie masz co robic decayed as ty spostrzegawczy pzreciez jak byłem u oskara jak stała rok temu to mowił ze podłuznice były wspawywane... przeszczep z jakiegos czerwonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 oskar to chyba sam jest po przeszczepie :polew: ma mozg przeczepiony od krokodyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 znowu to samo... wezta go Piotrek98igo A4 17:45:19 ;d;d Piotrek98igo A4 17:45:27 <spadaj> Ja 17:45:41 <mysli2> Ja 17:45:44 <kot> Piotrek98igo A4 17:45:47 <kot> Ja 17:46:02 ?? Piotrek98igo A4 17:46:15 <spadaj> Ja 17:46:25 <foch> Piotrek98igo A4 17:46:46 Zrobie cie loda Ja 17:46:52 ssij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 JESTES U MODA!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 zachowujesz sie jak dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 szukam walka rozrzadu moze ma ktos w dobrej cenie? nie interesuja mnie glupie odp:mam z poloneza itp turbo tez potrzebuje nowe moze ma ktos uzywke z AJM?moze byc rumunka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wkładam cah jakaś szmata wciagla mnie b8 2.0T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Widze ze polatas sobie troszke, powciagales spod swiatel a teraz masz cene za przyjemnosci Chyba juz nikogo nei bedziesz namawial na czypa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 turbo tez potrzebuje nowe moze ma ktos uzywke z AJM?moze byc rumunka mam dla Ciebie super,hiper,za***iste turbo i mogę ci po znajomości opchnąć bo wiem że na pewno będziesz umiał wykorzystać jego nieprzeciętna wręcz możliwości a mowa o Garrett T2 :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 turbo tez potrzebuje nowe moze ma ktos uzywke z AJM?moze byc rumunka mam dla Ciebie super,hiper,za***iste turbo i mogę ci po znajomości opchnąć bo wiem że na pewno będziesz umiał wykorzystać jego nieprzeciętna wręcz możliwości a mowa o Garrett T2 :wink4: wolabym T3 ale ch*** niech bedzie bedzie bezpieczniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 A tak w ogóle to olej motula i lej mobila i musisz czasem rozkręcić to swoje turbo powiem ci jak ja to robię teraz,odpalam auto i robię dokładnie jak twoja sąsiadka czyli but w podłogę i czekam aż się zagrzeje i potem niema bata śmiga aż miło Zapytaj Marcina on ci potwierdzi że mój silnik jest w mega kondycji nie to co klekoty Tymka czy Magica,oni za dużo stosują PSJ'ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tomek za to ze porownales mnie do madzi masz minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 o kuwa przepraszam nie pomyślałem to już się więcej nie powtórzy p.s szfagier kupił już auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Nie he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 opierdole mu moje za 12,- dołożę 2,- i odkupię od ciebie B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tomek za to ze porownales mnie do madzi masz minusa powinienes mu flaszke postawic gdzie taki kmiot do mnie juz wolałbym porównanie z dzo dzem :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 opierdole mu moje za 12,- dołożę 2,- i odkupię od ciebie B6 nigdy Madzia nie pyskuj ciebie i twoje b6 nie porównamy do niczego jest tak nie typowy jak ty ani nie jedzie ani nie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 opierdole mu moje za 12,- dołożę 2,- i odkupię od ciebie B6 nigdy nigdy nie mów nigdy dobra przemyślałem to, w końcu to ex dzodzowóz dokładam 3tysie dobrze się zastanów, nie podejmuj pochopnej decyzji, żebyś później nie żałował i nie mówił że "mogłem sprzedać z zyskiem i pospłacać kredyty" przemyśl to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 a co powiecie na walnietego czypa?czy mam zrobic afere witkowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi