bortex69dyzio Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Mam problem, cała podłoga po lewej stronie mokra, więc postanowiłem to jakoś wysuszyć. Niestety okazało się, że pod wykładziną jest jeziorko. W ruch poszła igła i ogromna strzykawka(pani w aptece twierdziła że do lewatywy:nabijasie:) Wypompowałem ponad litr wody i dalej coś tam jeszcze jest ale mi już nerwów zabrakło się z tym bawić. Jaka może być przyczyna takiej ilości wody? To ze śniegu tyle się nazbierało za zimę? Może jest jakiś inny powód, coś co już komuś się przytrafiło albo jakaś częsta przypadłość. Słyszeliście kiedyś o czymś takim?
MAGIC87 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 ja miałem kiedys z prawej ale to była wina filtra kabinowego... ale z lewej nie wiem BTW. jestem hardcorem i juz turlam sie na 18stkach
michal_g84 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Bartek albo płyn chłodzący z nagrzewnicy albo jakieś kanaliki masz zatkane i woda nie ma ujścia i leje się do środka, zobacz jak wyglądają odpływy pod akumulatorem i wyjmij filtr przeciwpyłkowy może masz tam trochę liści i zatkały ujście
Piotrek98igo Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 odplyw kolo ecu moze tedy leciec ,jest jeszcze rynienka pod podszybiem i odplywy spr
bortex69dyzio Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 pod ecu napewno nie ma nic, pod aku tez czyscilem jak tego kompa przekladalem, wiec nie wiem co moze byc, ale ten plyn chlodzacy mi spier... troche. Myslalem ze to chlodnica, bo widac ze po niej troche sie lalo. Zamowilem nawt nowa, ale bede musial sie temu przyjzec. Woda ma taki delikatnie zielonkawy kolor wiec wstepnie wykluczylem ta opcje, ale teraz to sprawdze. Wprawdzie ucieklo mi w ciagu roku moze 250ml, ale zobacze. Wyciągnąłem już 1,5l tego dziadostwa. Te przetłoczenia są tak głębokie, że cała igła tam wchodzi
Piotrek98igo Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 spr rynienke pod podszybiem...moze jak kompa przekladales jakies uszczelki nie zalozyles i sie leje
bortex69dyzio Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 spr rynienke pod podszybiem...moze jak kompa przekladales jakies uszczelki nie zalozyles i sie leje Sprawdzę, ale już nie dziś. Mam dość tej zabawy, zimno się już zrobiło a garaż nie ogrzewany:sad: a na dodatek jeszcze łape rozciąłem. Trzeba sie ogarnąć i wyskocyć na jakieś piwko. Weekend wkońcu mamy:wink:
Piotrek98igo Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 trzeba wyjechac na miasto moze sie co wciagnie
bortex69dyzio Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Ty wciągniesz, ja sie muszę 3 razy zastanowić czy warto startować, bo trzeba mieć jeszcze czym. Jest lepiej niż było, ale ciągle mało:wink:
Piotrek98igo Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 mocy jest zawsze malo, ile by nie bylo to i tak jest taka swiadomosc, ze przydalo by sie wiecej
bortex69dyzio Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 No niby tak, tylko że u mnie jest jej na tyle że byle leszcz mnie pojedzie. Ostatnio np kręcił mi sie tu jakiś cwaniak passatem b4 z wydechem z rynny, zimno, cimno a on zimny łokieć, muza na full i sie lansuje. Chciałem mu nosa przytrzeć i okazało się że to VR6 na dodatek dłubany:bag: Wstyd jak ch..
Tomasz Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 No niby tak, tylko że u mnie jest jej na tyle że byle leszcz mnie pojedzie. Ostatnio np kręcił mi sie tu jakiś cwaniak passatem b4 z wydechem z rynny, zimno, cimno a on zimny łokieć, muza na full i sie lansuje. Chciałem mu nosa przytrzeć i okazało się że to VR6 na dodatek dłubany:bag: Wstyd jak ch..
Piotrek98igo Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 ja wczoraj zrobilem 520km mega dlubnietym autem i filmik nagralem
Piotrek98igo Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 ale spalanie chociaz niezle wyszlo na 1000km 5,8l
bortex69dyzio Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 tak jezdzac mysle ze moglbym zejsc nizej
Dzo-Dzo Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 kur.. jak ty jestes przyjebany hehehehhehehehehe kurw,, nie moge a malo tego ta menda najszczała mi do wody j**any kuta.. s poszedlem na stacje zaplacic a w miedzy czasie ***** nalał mi okolo 0,5 litra moczu cieplego do butelki od wody no j**ana myslalem ze sie zerzygam - wchodze do auta odjezdzam a za pare chwil sie zastanawiam co to za napoj przeciez nic takiego nie kupowalem wzialem butelke do reki a tu butla ciepla jak chu... no nie kur.. masz wpierd... jak cie spotkam ostani raz z piotrkiem w tak dlugie trasy
andr3i Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 co powiecie za fele wzor s-line 18" 8,5j za 300 zl oczywiscie za 4 sztuki
Rekomendowane odpowiedzi