Leman Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 haha Tymon z...ś bede :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 A gdzie jest ta frytkowa aleja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Nuti, FrytkenstraBe to Pilsudskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 zagłębie frytkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 no to git strasse frytken machen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 ku.wa a ja już machnąłem dwa bronki i nie siadam za kółko :doh1: a schrupał bym fryte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 ku.wa a ja już machnąłem dwa bronki i nie siadam za kółko :doh1: a schrupał bym fryte zabierz sie z kims Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 no ja też browara walłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja sie pewnie spoznie bo wlasnie sie biore za kapiel corki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 witam kolegów czy nie dało by się tych spotów robić wczesnej???bo w chęcią bym wpadał ale 21 to dla mnie za późno tym bardziej że mam kawałem do centrum, to tak moja skromna sugestia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Kur ja już bajeb jutr miał być dot k**wa a nie dziś japierdo sxiadd k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Kur ja już bajeb jutr miał być dot ku***a a nie dziś japierdo sxiadd k tymon czy ty coś piłeś??? bo za cholerę cie nie mogę zrozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 no dzieki za sppocika bylo super udalo mi sie przyjechac oczywiscie nie moglo zabraknac piotrka baka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 ale zesta spier spot miał by ale hitb. Tam ć jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 kurde ile mamy zuli w czestochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 sorki chcialem wpasc ale nie dalem rady wlasnie wrocilem do domu lekka bania pozdro kocham was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 prosz kurw nmial busc jutro a nie w rocznice mojego slubu panoawie[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 23:31_________________________________________________oi j jescze to ktos mi usunoł post eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 widze gubisz sie piszesz tam i tu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi