MrTea Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 obczajcie Panowie, wczorajszy karambol przy Castoramie, ktoś miał kamerę w aucie i się wszystko nagrało. http://kontakt24.tvn.pl/temat,rozpedzony-samochod-wjezdza-w-auta-dwie-osoby-ranne,39520.html?categoryId=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 widzielismy juz:shock3: Mamy fejsbuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Hehehehehwhehehehehehehehehehe madzia nie skonczyles kasę wzioles i pyskujesz jest taki program dla ciebie surowi rodzice hehehehehwhehehehehehehehehehe ten co skończył robote za którą wziął kase .......żenua...... a skończyć by wypadało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 obczajcie Panowie, wczorajszy karambol przy Castoramie, ktoś miał kamerę w aucie i się wszystko nagrało.http://kontakt24.tvn.pl/temat,rozpedzony-samochod-wjezdza-w-auta-dwie-osoby-ranne,39520.html?categoryId=2 w telewizji mówili że Pan coś przy radiu ustawienia zmieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 to kiedy bogucha mordo moja myślałem że mnie już nie lubisz miałeś zadzwonić kolego dyski kupiłem a ty co franszczyzną mi tu jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 tymek bardzo ladna zabawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 He he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 pisałem wczoraj do Pablo.. pyta sie mnie z kim pisze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Pytałeś dlaczego nie podjechał w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ta... ,,po tym wszystkim'' wiec wszystko jasne... -1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ta... ,,po tym wszystkim'' wiec wszystko jasne... -1 Ale jak sie lansował szyby w dół i się toczył. A potem jak poszedł na skrzyżowaniu:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RQ3xkbFCL7A&feature=related Czy Wam Bożydar tez przypomina Pabla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Medzi jestes taki z a z reszta olal cie pies twoje polki wyjebe do kosza bo sa warte tyle co ty podjade porozmawiam sobie z twoimi rodzicami :-) . Dla kogo jest kasa to jest lepiej pewnie po twojemu pozyczac od kumpli z forum zeby dokonczyc meble hahaha I juz mnie nie wkurwiaj Azdroscia tu nic nie zdzialasz ---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:48 ---------- Ps jak by ktory przejezdzal to jestem w szpital plaza na kopernika :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 zyczac od kumpli z forum? czy Cie pojebało? bezczelny dziadu jestes... a w dodatku Pinokio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Juz skoncz aha i skoncz meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 spoko dostaniesz te połki.... nawet zawine Ci w kokardke... bedziesz pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaSiuM5 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witam wszystkich jestem nowy. Mam pytanie w sprawie spotów to co niedziele macie w Czewie?? czy jakos sie zgadujecie. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Co tydzien w niedziele... czasem w tygodniu cos wyskoczy to pisze w temacie (piatek sobota) wieczorem na alejkach, ale to sporadycznie Glówny Spot jest w niedziele pod Donem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Spoty w piątek są spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 :-) no to bede czekal Ps ku... Leze z dziadkiem na sali 83 lata i nie dawno dostal espumisan ku... Juz zaczyna sadzic j**ana jak ja noc wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi