Piotrek98igo Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Mam pytanie ma może ktoś na zbyciu zaslepki na zykle radio nie a ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Co ty[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 18:49_________________________________________________To na 20[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 19:18_________________________________________________Czy ktoś ma się zamiar pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 no dziEki za spocika bylo super i szybko aha jak wracalem to sysiek sie nagle pojawil i scigalismy sie po alejach no kabaret jak nie wiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 ja również dziękuję dobry spot, nie jest zły... no to Sysiek lekkie spóźnienie złapał, jeśli chodzi o spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 heheh no lekko go ponioslo mowil mi ze z pracy wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 spot trzymajcie się chłopcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 to co teraz co dziennie będą spoty ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 no mysle ze nawet dwa razy dziennie bo piotrek smierdziel jeden jedzie na wakacje wiedz mozemy sie spotykac czesciej [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 07:30_________________________________________________chlopaki mam prosbe czy mogl by ktos w skoczyc na tamto forum i wejsc na moje autko i pozgrywac mi zdjecia autka mojego chodzi mi o reklame na aucie - bo nie mam tam konta juz a potrzebuje te zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 nie mam tam konta juz a potrzebuje te zdjecia jak nie masz jak masz [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 08:38_________________________________________________teraz mykam do pracy ale jak nikt ci nie pomoże to ja ci je zgram jak wrócę z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 jade zaraz moda przeprowadzic w aucie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Jak skopiujesz to usune post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Ja już tez tam nie wchodze posty mi usuwają [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 10:40_________________________________________________Sysiek jak fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 CZY WAS POZAMYKALI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Nuti lato ludzie się bawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 CZY WAS POZAMYKALI ? JESZCZE ale wiadomo co moze być za jakiś czs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Ja już tez tam nie wchodze posty mi usuwają [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 10:40_________________________________________________Sysiek jak fura Kto ci posty usunł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 CZY WAS POZAMYKALI ? JESZCZE ale wiadomo co moze być za jakiś czs Ty to u mnie juz masz przesrane a wiesz za co :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Nie wiem bart nie miałem żadnej wiadomości zniklo pare postów na czestochowskim wątku dzięki Piotrek już miałem od rudi info ze są po 220 szt.jak możesz to znajdz mi za 300kpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Dziwi mnie to że ci usunęli posty, ale tam każdy chce rządzić wiec komuś widocznie sie nie spodobałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 nie ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi