Piotrek98igo Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 spocik dzisiaj 0 20 w 3al Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 to teraz co dziennie są spoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Tak sie kochają że nie umieją bez siebie żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ja jak sie nie przewidziałem to widziałem jak Orzeł był holowany dzisiaj swoją b8. Co się stało?? nie przewidziałeś sie........ Zgasiłem auto wieczorem i rano już nie odpaliło. Zaciągnąłem do ASO - zdiagnozowali zawór regulacji ciśnienia na railu (był zapisany błąd) albo (oby nie) uszkodzony sterownik silnika. Żeby było śmiesznie auto bez ruszania czegokolwiek opaliło u nich w warsztacie, chodziło na drugi dzień 4 h na wolnych obrotach, odpalało normalnie więc je odebałem, zrobiłem 200 km i podczas jazdy znów zgasło i nie odpaliło. Aktualnie stoi w garażu i czeka na zawór, który ma dzisiaj przyjść i zobaczymy co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 no codziennie wiec masz wiecej mozliwosci zeby wpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 spoty codzinnie...moze cos w gazecie czestochowskiej napisza ... ,,Celebryci z audi w 3 All'' :facepalm::facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Piotrek spoko te lampy tył co masz? Chętnie bym wsadził takie u siebie:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Przyjedziesz na spot to się dowiesz ... heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Fincz bedziesz dzisiaj czy firanka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 no spoko mam je juz ze 3lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 klamczuch... jakie 3 lata? ja mam swoje rok i 5 miechow a ty swoje załozyłes z 3 miechy wczesniej niz ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 no wybacz 2,5 roku mam :polew: nie zapisalem daty zalozenia ledow w kalendarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Szampany mnie pokonały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 co tu taka cisza wszyscy czekają na walkę Pudziana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 co tu taka cisza wszyscy czekają na walkę Pudziana? piotrek ogladał mecz BAYERN'u :grin::grin: i zamknał sie w sobie:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Mecz jak dla mnie koks, wielki Bayern z gwiazdami na pokladzie rozniesiony przez Borussie Przy kazdej bramce strzelonej Bayernowi swoj udzial mial polak Bo o tym co zrobil Lewy chyba nie trzeba pisac :decayed::decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 A co zrobił? ---------- Post dopisany at 09:23 ---------- Poprzedni post napisany at 09:12 ---------- Aaaaa już wiem jedna brama na pustą bramkę i 2 sam na sam przed bramkarzem:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Heh, albo ogladalismy inne mecze albo na waszym ZDF`ie wymazali obroncow co by kichy nie bylo ze Lewy strzelil 3 bramki A moze masz na mysli pusta bramke jak Lewy zajebal siate bramkarzowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 no mecz pierwsza klasa ciekawe jak Bayernowi pójdzie w finale ligi mistrzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Panowie kojarzy ktos może zieloną b5 w ładnym stanie z ledami jak piotrka z tyłu , czarnymi lampami przód i chyba srebrnym ładnym kołem? W ciągu 2 dni widziałem ją 3 razy okolice rędziny/konin i ciekawi mnie kto to:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi