Tomasz Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Jak dzieci ty jesteś 50kg lżejszy ty masz wieksze koła ja mam avant ty szybciej ruszyles kreska to ma być kreska tak jak to było z starych naszych czasów pod huta z lini i pendzel a nie bo mi to turbina wstaje a tobie nie jakieś dziecinne zwyczaje już dawno o tym mówiłem po za tym tymi naszymi rodzinnymi autami to można co najwyżej troszkę szybciej na zakupy się udać a nie ścigać po mieście no chyba ze robimy z auta wydmuszke i zaczynamy inna zabawę tylko nie widzę tu nikogo kto by tak zrobił a Ty po co nie potrzebnie się napinasz?
tymonA4 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ty sie nie śmiej bo sam czujesz juz jak cie zaczną po malutku wszyscy wciagać i co w tedy bedzie
MAGIC87 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 jego to nie... znowu mase zredukuje.... On woli jebac potem niz miec klime:decayed: mysle ze hamulce beda nastepne
tymonA4 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No z tako mocą to musisz mieć jak w starze
andr3i Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 jego to nie... znowu mase zredukuje.... On woli jebac potem niz miec klime:decayed:mysle ze hamulce beda nastepne dach uj***e i zrobi z materialu+ kanapa aut dodatkowe kg w dol
tymonA4 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Felgi duzo zabieraj mocy mi wyszło 189km a na kołach niecałe 150
Piotrek98igo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 tymek ja auto mam dla siebie i mnie nie obchodzi co kto inny ma i ile tam mocy,moga miec po 500ps
andr3i Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 to juz widzialem kiedys ale inaczej nakrecone zdeczka
andr3i Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 z dodatkiem grafitu calkiem niezle wygladaja
Piotrek98igo Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 andrzej lampy z tylu zmieniles?
Rekomendowane odpowiedzi