NUTI Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Musisz mniec dobry rower to ja swoją A4 nieraz na tydzień mniej robię :polew: No nie jest to rower za 800zł tylko wyczynowy MTB duzo ludzi jeździ takimi rowerami za nieziemska kase
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 panowie mam mega pomysla moze skoczymy na pstraga do zlotego potoku ? kto ma ochote ? pisac bo jak cos to mozna by jechac za nie dlugo
NUTI Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Koledzy pamiętajcie AUDI to nie wszystko
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 wygladasz jak meska dzwika :-) w tym stroiku chlopaki jedzie ktos zemna do zlotego potoku ? na mega pysznego pstraga
NUTI Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 wygladasz jak meska dzwika :-) w tym stroiku JA przynajmniej w tym stroju a ty na co dzień wyglądasz jak dziwka :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 o ty dziadu ehehe panowie kur... no co jest z wami jedziemy na tą rybke do zlotego ?
NUTI Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 o ty dziadu ehehe panowie kur... no co jest z wami jedziemy na tą rybke do zlotego ? Ja wczoraj byłem i zjadłem pstrąga
Gość tymonA4 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Nuti muszę tez coś pomyśleć o poprawie kondycji
Leman Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja ryję więć z automatu odpadam :angry:
Gość tymonA4 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ja jestem w Poznaniu ale hetnie opierniczyl bym rybke święto pstraga tam chyba jest teraz
Bart79 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja ryję więć z automatu odpadam :angry: Leman chcesz ten karnister czy nie Mam jeszcze twojego grilla :gwizdanie: Koledzy pamiętajcie AUDI to nie wszystko Cos ty pił z tego bidona że takie pleciesz pierdoły :polew:
Bart79 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 To ty daj znac na kiedy potrzebujesz ten baniak :>
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 no i co tam ziomki dzis odbyl sie spocik rodzinny w zlotym potoku kikson + rodzina dzodzo+ rodzina bolek +rodzina
kikson Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ku..wa nawalilismy takiej kaszanki ze nam tam juz w zyciu rybki nie sprzedadza :polew: Żart oczywiscie było bardzo miło,tak rodzinnie i %%%%%%%
Gość tymonA4 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ale tu ogólnie cisza panowie kiedy fytkowa
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 nie ma czasu na frytkową - kikson jutro wrzuce fotoski ze spota hehehehe bo dzis juz nie mam sil szukac kabla ale kolacyjka jak najbardziej pierwsza klasa bart jak tam zonka sie czuje kiedy jest imprezka ?
NUTI Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ale tu ogólnie cisza panowie kiedy fytkowa Wydaje mi sie że lipa bo mentor frytkowej i guru wyjechał do Bułgarii
kikson Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 tam podobno frytki maja smak kurczaka :kox:
Rekomendowane odpowiedzi