tymonA4 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Kto to dyziek ---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ---------- była okazja założyć konto na jutube krychaa - YouTube
MAGIC87 Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 gdzie ta droga ? bo nie rozpoznaje Zeby nie było to: !
bortex69dyzio Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Tea ja już Ci pisałem tutaj że moja d*pa jest nie dla Ciebie poza tym mój karawan jak następnym razem zawita do czewy może nie być już tym samym autem
MrTea Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 oo.. a co planujesz? .. pochwal się .. mowisz o tym co kiedyś przez telefon ?
MAGIC87 Opublikowano 10 Października 2012 Autor Opublikowano 10 Października 2012 oo.. a co planujesz? .. pochwal się .. mowisz o tym co kiedyś przez telefon ? czyli dzownicie do siebie po nocach:jerk:
bortex69dyzio Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 nie no, zmiane auta to planuje dopiero na maj-czerwiec bo ten koleś tak chce sprzedać, ale do tego jeszcze na dniach planuje wlożyć turbo AWX i FMIC. Są graty do wzięcia za pare groszy to czemu nie skorzystać? dzwonimy codziennie, a co zazdrosny jesteś?
MAGIC87 Opublikowano 10 Października 2012 Autor Opublikowano 10 Października 2012 nie no, zmiane auta to planuje dopiero na maj-czerwiec bo ten koleś tak chce sprzedać, ale do tego jeszcze na dniach planuje wlożyć turbo AWX i FMIC. Są graty do wzięcia za pare groszy to czemu nie skorzystać? dzwonimy codziennie, a co zazdrosny jesteś? nie... bo Sysiek codzinnie do mnie dzownie.... zreszta do kogo on nie dzowni:whistling:
Tomasz Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 nie no, zmiane auta to planuje dopiero na maj-czerwiec bo ten koleś tak chce sprzedać, ale do tego jeszcze na dniach planuje wlożyć turbo AWX i FMIC. Są graty do wzięcia za pare groszy to czemu nie skorzystać? dzwonimy codziennie, a co zazdrosny jesteś? nie... bo Sysiek codzinnie do mnie dzownie.... zreszta do kogo on nie dzowni:whistling: on jak Radio maryja, jak mu co powiesz to wszyscy o tym wiedzą max do 1h:decayed:
bortex69dyzio Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 ja moze pod koniec miesiaca sie dopiero pojawie:facepalm:
MAGIC87 Opublikowano 10 Października 2012 Autor Opublikowano 10 Października 2012 ja odpadam.... dzisiaj 4 piętro bez windy i dopiero od 16 stej ---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ---------- 3 sytuacja:naughty:
Tomasz Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 ja odpadam.... dzisiaj 4 piętro bez windy i dopiero od 16 stej---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ---------- 3 sytuacja:naughty: magic widzę że dalej się edukujesz w temacie randek:polew:
MrTea Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Madzia wpadaj , zrobisz sobie przerwę miedzy wnoszeniem komody a stołu ... dowartościujesz się jak mnie objedziesz.. po tym jak Astra po programie pojechała Cie :decayed::decayed: :polew:
MAGIC87 Opublikowano 10 Października 2012 Autor Opublikowano 10 Października 2012 magic widzę że dalej się edukujesz w temacie randek:polew: No cały czas mysle jak Cie wyrwac.... TEA zajety przez Dyzka... Piotrek za bardzo smierdzi.... a Sysiek ciagle w drodze i strach ze mozna cos od niego zalapac:jerk:
Tomasz Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 magic widzę że dalej się edukujesz w temacie randek:polew: No cały czas mysle jak Cie wyrwac.... TEA zajety przez Dyzka... Piotrek za bardzo smierdzi.... a Sysiek ciagle w drodze i strach ze mozna cos od niego zalapac:jerk: no way, dobrek Cię ubiegł
MAGIC87 Opublikowano 10 Października 2012 Autor Opublikowano 10 Października 2012 To jest mały krok człowieka, ale wielki krok ludzkości...
MrTea Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 A propos Kroka.. Pan Krok ma nas w d*pie i się do nas na mieście nie przyznaje.... Dobry.. Tęsknimy
Piotrek98igo Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 tea jakbys teraz go pojechal xsara,ale byla by beka
MAGIC87 Opublikowano 10 Października 2012 Autor Opublikowano 10 Października 2012 doberka to kazdy wciagał w sumie to nigdy nie chciał kreski
Rekomendowane odpowiedzi